Διαφήμιση
Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 12:23

2 Τεχνικά Σεμινάρια από την Kariotis Audio & Lighting

Η εταιρία Kariotis Audio & Lighting διοργανώνει στο Elefsina Hotel δυο μονοήμερα τεχνικά σεμινάρια στις 19 και 20 Μαρτίου 2019 (με ώρα έναρξης στις 11.00). Αμφότερα έχουν ελεύθερη είσοδο, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσετε συμμετοχή εδώ, και απευθύνονται σε Ηχολήπτες, Ιδιοκτήτες εταιρών Ηχου, ιδιοκτήτες χώρων μουσικών εκδηλώσεων καθώς και μουσικούς.

DiGiCo / Klang - Τρίτη 19 Μαρτίου  
Το πρώτο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Elefsina Hotel την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 έχει ως θεματολογία τα προϊόντα της DiGiCo και της Klang. Και αν για τη DiGiCo είναι περιττές οι συστάσεις, για την Klang (που πρόσφατα εξαγοράστηκε από τη DiGiCo) να υπενθυμίσουμε ότι αποτελεί την πρώτη εταιρία κατασκευής 3D in ear monitoring για την οποία το aLive είχε γράψει ένα αναλυτικό άρθρο – παρουσίαση από την περυσινή έκθεση της Φρανκφούρτης συνομιλώντας για αρκετή ώρα με τον Phil Kamp που θα είναι και ο βασικός εισηγητής του σεμιναρίου για την Klang. Εισηγητής και βασικός ομιλητής για τη DiGiCo θα είναι ο Jaap Pronk. 

DiGiCo / Reference Cables / Audix - Τετάρτη 20 Μαρτίου
Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την ακριβώς επόμενη ημέρα, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και θα έχει ως θεματολογία τα προϊόντα των DiGiCo, Reference Cables και Audix με εισηγητές τους Jaap Pronk (DiGiCo), Angelo Tordini (Reference Laboratory) και Παύλο Σαπουντζή (Audix Mics) αντίστοιχα. 
Όπως είπαμε τα σεμινάρια είναι Δωρεάν, υπό την απαραίτητη προυπόθεση της δήλωσης συμμετοχής, διότι οι διαθέσιμες θέσεις είναι συγκεκριμένες. 
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, επικοινωνήστε με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση