Διαφήμιση
Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 15:55

‘Το ιδανικό πατάρι’ της Aviom

Η εταιρία Kariotis Audio & Lighting σε συνεργασία με την Manos Backline Services διοργανώνει στις 29 Ιανουαρίου 2019, μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων, των εφαρμογών και των λύσεων της AVIOM, που θα πραγματοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις της Manos Backline Services (Αναξαγόρα 26-28 Ταύρος).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, κυρίαρχο ρόλο θα έχουν τα personal mixer Α360 και A320 της AVIOM, καθώς και οι δυνατότητες που παρέχουν μέσω DANTE συνδεσμολογίας σε πραγματικές συνθήκες. 

Ντεμπούτο για τη νέα οικογένεια BOOM System της AVIOM
Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν επίσης για πρώτη φορά στη χώρα μας και τα ολοκαίνουργια προϊόντα της εταιρίας, τα οποία ονομάζονται BOOM System (‘φοράνε’ DSP βελτιστοποιημένο από το Aviom) και αποτελούν μια νέα οικογένεια προϊόντων (BOOM-1 που είναι η βασική μονάδα και τα CCT-1,KBS-1, PFS-1 και PLF-1) που έχει ως σκοπό να ενισχύσει σημαντικά την προσωπική εμπειρία μίξης του ερμηνευτή - μουσικού (ειδικά στον τομέα της αίσθησης της χαμηλής περιοχής του ακουστικού φάσματος), προσθέτοντας βελτιστοποιημένες πληροφορίες αφής χαμηλής συχνότητας σε ένα μίνι μόνιτορ, σε ένα ακουστικό, σε ένα σκαμπό ντράμερ, καρέκλα πληκτρά ή σε μια πλατφόρμα για μπασίστες, κιθαρίστες, τραγουδιστές κλπ…
Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για όσους χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά κιτ τυμπάνου, καθώς και προσομοιωτές κιθάρων και μπάσων. Ο συνδυασμός προσωπικών μίκτη, IEM / ακουστικών και ανιχνευτών αφής πέραν του ότι επιτρέπει στους μουσικούς να αισθανθούν καλύτερα τη χαμηλή περιοχή του φάσματος, συμβάλλει δραστικά στη μείωση της κόπωσης που προκαλείται από την ηχητική στάθμη, επιτρέποντας έτσι καλύτερο performing ενώ ταυτόχρονα προάγει την μακροχρόνια υγεία της ακοής του μουσικού.

DiGiCo με DANTE
Για τις ανάγκες της παρουσίασης, όπως ενημερωθήκαμε σχετικά, θα υπάρχει μια ψηφιακή κονσόλα SD12 της DIGICO, με DANTE DMI CARD 64 κανάλια και στημένα AVIOM με τα τρία από τα τέσσερα boom προϊόντα, ώστε οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να τα δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες.

Δηλώσεις συμμετοχής
Το σεμινάριο απευθύνεται σε μουσικούς, ηχολήπτες, ιδιοκτήτες studio και εταιριών ενοικιάσεων και είναι ανοικτό για όλους.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της συγκεκριμένης φόρμας, ενώ όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, εφόσον η ζήτηση και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, θα επαναληφθεί και την επόμενη ημέρα (30 Ιανουαρίου)...

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση