Διαφήμιση
Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 12:02

Εκλογές ΣΤΑΖΟΕ 2018

Ο Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση – κάλεσμα, για τις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου 2018 για την ανάδειξη του νέου ΔΣ…

ΣΤΑΖΟΕ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2018
"Συνάδελφοι, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας.
Είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς ήταν η τελευταία συνέλευση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Αφού έγινε ενημέρωση για όλα τα πεπραγμένα του προηγούμενου διαστήματος προχώρησε στις διαδικασίες για την προετοιμασία των εκλογών. Εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή και ψηφίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές του σωματείου για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. 
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα καλούνται να την καταθέσουν μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.(δηλώνετε υποψηφιότητα απ'ευθείας σε μέλη του ΔΣ ή μέσω μέηλ)

Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου 2018 καθώς μετά τις διαδικασίες αναγνώρισης των επαγγελμάτων μας, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί, το νέο ΔΣ καλείται να διαχειριστεί σοβαρές συζητήσεις για θέσπιση κατώτερων αμοιβών και υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Οι συζητήσεις και πιέσεις για τέτοιας σοβαρότητας θέματα θα πρέπει να έχουν τη μαζική στήριξη των εργαζόμενων του κλαδου μας.
Όσα παλιά και νέα μέλη δεν έχουν καταβάλει τις ετήσιες συνδρομές τους για το 2018 καλό θα είναι να το επισπεύσουν".

Επαφή
ΣΤΑΖΟΕ

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση