Διαφήμιση
Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2018 19:59

Ετοιμο το UAD-2 Live Rack MADI Effects Processor

Το νέο UAD-2 Live Rack που ανακοίνωσε η Universal Audio, διαθέτει έναν 16-channel MADI effects processor, που επιτρέπει στους users να έχουν πρόσβαση σε Realtime UAD Processing μέσω συμβατής με MADI ψηφιακής κονσόλας. Ετσι, ο χειριστής μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε ολόκληρη σχεδόν τη βιβλιοθήκη εφέ της Universal Audio και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο με σχεδόν μηδενικό latency.

Σε απαιτητικές περιπτώσεις μπορούν να συνδυαστούν έως και 4 Live Rack units για την επεξεργασία έως και 64 MADI channels.
Κάθε UAD-2 Live Rack hardware unit περιλαμβάνει 4 UAD-2 DSP SHARC processors που τρέχουν τα UAD plugins σε λιγότερο από 2 milliseconds latency.

Επίσης, με την ενσωματωμένη εφαρμογή Live Rack application, οι front of house engineers μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους και μια σειρά από λειτουργίες που θα τους κάνουν τη ζωή ευκολότερη, όπως drag and drop, copy / paste, πλοήγηση μέσω, plugin zoom, καθώς και τη δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκλησης τα presets του channel strip μεταξύ άλλων…

Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ Core και Ultimate plugin bundles για το UAD-2 Live Rack, ενώ σημειωτέον και οι δυο εκδόσεις περιλαμβάνουν το Antares Auto-Tune Realtime plugin, για low latency pitch correction κατά τη διάρκεια του live.

Το UAD-2 Live Rack Core περιλαμβάνει διάφορες σουίτες με UAD plugins, συμπεριλαμβανομένων των Teletronix LA-2A και 1176LN compressors, Pultec EQs και άλλα.
Το UAD-2 Live Rack Ultimate περιλαμβάνει πάνω από 90 UAD plugins, με αποκλειστικούς τίτλους από κατασκευαστές όπως οι SSL, Studer, Neve, Manley, Lexicon, API, Fender, Moog και πολλοί άλλοι…

Και από τιμές; To UAD-2 Live Rack Core βγαίνει στα $2,999 και το UAD-2 Live Rack Ultimate bundle στα 5.999 δολλάρια…

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση