Διαφήμιση
Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 16:18

Κορυφαία βράβευση για το FBT CLA406A

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε το CLA406A της σειράς VERTUS της FBT στα σχετικά βραβεία που απονεμήθηκαν από τη Rave Publications, στα πλαίσια της πρόσφατης έκθεσης Infocomm 2018 στο Λας Βέγκας. Σημειωτέον ότι στην ψηφοφορία συμμετείχαν επαγγελματίες του χώρου του AV που αποτελούν και τους αναγνώστες των εκδόσεων της Rave.

Την κορυφαία διάκριση λοιπόν στην κατηγορία ‘Best Rental and Staging Speakers award’ απέσπασε το CLA406A της σειράς VERTUS της FBT που κατασκευάζεται και σχεδιάζεται εξ ολοκλήρου στην κάθετη μονάδα παραγωγής της FBT στο Recanati της Ιταλίας.
Ως γνωστόν, η νέα σειρά VERTUS της FBT αποτελεί μια ιδιαίτερη σειρά, καθώς έρχεται να ενσωματώσει όλες τις αρετές της line array τεχνολογίας σε ένα φορητό, κομψό και πρωτίστως αποτελεσματικό ‘πακέτο’ που περιλαμβάνει ηχεία ‘κολώνες’ που χαρακτηρίζονται από διακριτική κομψότητα.

Το who is who του CLA406A
Το CLA 406Α αποτελεί active column line array δυο δρόμων, με τέσσερα 6,5άρια γούφερ με πηνίο φωνής 1.5 ιντσών κι ένα HF driver της B&C, διαμέτρου 1,4 ιντσών και πηνίο φωνής 2,5 ίντσες. Το x-over point ανάμεσα στους δυο δρόμους είναι το 1,2kHz. 
Το ηχείο ενσωματώνει ενισχυτικά τάξης D με αποθέματα 600Watt και 300 Watt για τα γούφερ και το HF driver αντίστοιχα, ενώ ενσωματώνει DSP επεξεργαστή με 8 EQ presets. Στο πάνελ ελέγχου του φιλοξενούνται όλα τα απαραίτητα ρυθμιστικά ελέγχου (ρυθμιστικό στάθμης, φίλτρο HF, επιλογέας εισόδου Mic – Line, τα presets ισοστάθμισης που προαναφέρθηκαν και ενδείκτες ομαλής λειτουργίας), καθώς και διακόπτης ground/lift. Το διάγραμμα κάλυψης του ηχείου είναι 100 μοίρες στον οριζόντιο και 25 στον κάθετο, ενώ η απόκριση συχνότητάς του εκτείνεται από τα 65Hz έως τα 20kHz και το μέγιστο SPL του ανέρχεται στα 133dB. Το βάρος της καμπίνας είναι 27 κιλά.  
Σημειωτέον ότι κάθε καμπίνα περιλαμβάνει 12 attachment points  για σύνδεση με το προαιρετικό hardware που επιτρέπει την ανάρτηση και το ‘ταίριασμα’ δυο καμπινών με γωνίες 0, -10 και -20 μοίρες στον κάθετο άξονα. Συνοδεύεται ιδανικά από το sub CLA 118SA.

Περισσότερες πληροφορίες για το CLA406A, καθώς και για το ολοκαίνουργιο CLA 406.2A που έκανε το ντεμπούτο του πρίν μερικούς μήνες, θα σας δώσουν στην εταιρία Digikal που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της FBT στη χώρα μας…

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση