Διαφήμιση
Κυριακή, 08 Απρίλιος 2018 23:54

Outline: Ντεμπούτο για το Superfly στη Φρανκφούρτη

Το ντεμπούτο του στη φετινή έκθεση Prolight+Sound 2018 στη Φρανκφούρτη, θα πραγματοποιήσει το νέο line array σύστημα Superfly της Ιταλικής εταιρίας Outline.
Ετσι, εκτός από τον πανέτοιμο πλέον επεξεργαστή Newton (μια FPGA-based πλατφόρμα επεξεργασίας, ένα πρώτο δείγμα της οποίας η εταιρία παρουσίασε για πρώτη φορά στην περυσινή έκθεση), στο περίπτερο της Outline στη Φρανκφούρτη (Hall 3.1, stand E36), θα σας περιμένει και το νέο νέο line array σύστημα Superfly.

Το Superfly είναι ένα σύστημα ιδιαίτερα χαμηλού βάρους και όγκου, καθώς το βάρος της κάθε καμπίνας δεν θα ξεπερνά τα 38 κιλά, ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή ιδιαίτερα εντυπωσιακή θα είναι και η low end συμπεριφορά του συστήματος, καθώς και ελεγχόμενη διασπορά του.

Για τις χαμηλές συχνότητες το Superfly χρησιμοποιεί δυο 10” drivers που κατεβαίνουν κάτω από τα 50Hz, κάτι που σημαίνει ότι το ηχείο μπορεί να ανταποκριθεί αυτόνομα, δίχως τη συνοδεία sub, σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών. 
Οσον αφορά το sub συνοδό σύστημα, αυτό μπορεί να είναι οποιοδήποτε subwoofer από την οικογένεια της Outline. 
Αναφορικά με την οδήγηση και τον έλεγχό του, το σύστημα οδηγείται από τους X8 που ενσωματώνουν το DSP της εταιρίας.

Σημειωτέον, ότι μπορείτε να ακούσετε Superfly στην ‘Live Sound Arena’ της Prolight+sound 2018 (στον εξωτερικό χώρο F1 του Hall 1) με τα demos να διεξάγονται καθημερινά στις 11:20, 13:20 και 15:20.
Επίσης, όπως μας ενημερώνει η Outline, το Superfly βρίσκεται ήδη στο ‘δρόμο’ με την Capital Sound Hire Ltd, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της πανευρωπαϊκής περιοδείας των Australian Pink Floyd.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Superfly καθώς και για την πολυεπίπεδη επεξεργαστική πλατφόρμα Newton θα σας δώσουν στη Mega Event…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση