Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 23:44

Η Soundz στη Musikmesse 2018

Από την εταιρία Soundz (Ελληνική εταιρία με έδρα στη Λάρισα) λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συμμετοχή της στην έκθεση Musikmesse 2018 στη Φρανκφούρτη… 

Δελτίο τύπου – Soundz
«Ενδιαφέρεσαι να διανέμεις τα καινοτόμα προϊόντα και ωτοασπίδες Soundz; Σου προσφέρουμε μία γκάμα από πιστοποιημένες universal και custom-made ωτοασπίδες Soundz έτοιμες προς πώληση. Γίνε και εσύ μέλος του παγκόσμιου δικτύου διανομής Soundz!
Θα χαρούμε να σε δούμε και να γνωριστούμε από κοντά. Σε περιμένουμε στο HALL 4.1 STAND No E32.

Είμαστε η Soundz
H Soundz είναι μια καινοτόμα εταιρία που ιδρύθηκε το 2016 από την Earmedical, μια έμπειρη και πρωτοπόρα εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα της αποκατάστασης και προστασίας της ακοής.
Η Soundz προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη προστασίας της ακοής. Τα premium προϊόντα SOUNDZ είναι σχεδιασμένα για όσους αναζητούν μόνο το καλύτερο.

Η Αποστολή μας
Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα προστασίας της ακοής. Σκοπός μας είναι να προστατέψουμε την ακοή σας και να συμβάλουμε στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Το πάθος μας
“Για να κάνεις τη διαφορά, πρέπει να σκέφτεσαι διαφορετικά και να αγαπάς αυτό που κάνεις!”
Η πίστη μας σε αυτό και το πάθος μας για αυτό που κάνουμε, έχει ως αποτέλεσμα να διαφέρουμε και να πρωτοπορούμε στον τομέα της προστασίας της ακοής.

Πολιτική Ποιότητας
Τηρούμε πιστά τα διεθνή πρότυπα ποιότητας καθώς τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα κατά πρότυπα CE & ANSI».

Επαφή
Soundz

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση