Διαφήμιση
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 20:25

Στα ‘θρανία’ της ISE

Η ISE ανοίγει τις πόρτες της την ερχόμενη εβδομάδα (6-9 Φεβρουαρίου) και το aLive σας προτείνει έναν οδηγό της έκθεσης, ειδικά για όσους χρόνο και διάθεση να δούν πίσω από τις ‘κουρτίνες’ των προιοντικών booth και να ψαχτούν με σεμινάρια, συνέδρια, παρουσιάσεις, forum, εκπαιδευτικά προγράμματα και show floor events.
Για την ISE, την έκθεση ‘φαινόμενο’, τα γράφουμε σχεδόν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, καθώς η Integrated Systems Europe διευρύνει με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς τους ορίζοντές της, μαζί με τα καθαρά εκθεσιακά τετραγωνικά της, καταρρίπτοντας κάθε χρόνο το ρεκόρ της προηγούμενης (επιτυχημένης) χρονιάς σε εκθέτες και επισκέπτες.
Αν ρίξετε μια ματιά στο floor plan της φετινής έκθεσης, θα δείτε ότι φέτος διευρύνθηκε σημαντικά το νέο ‘χωράφι΄ που στήθηκε στις τελευταίες διοργανώσεις, κάτω από την προθήκη ‘Audio & Live Events Technology’ όπου φιλοξενούνται οι εταιρίες επαγγελματικού Audio, αλλά και οι πρώτες εταιρίες επαγγελματικού φωτισμού, μια κατηγορία που αν μη τι άλλο, απουσίαζε πλήρως από την ISE. Το πάζλ της εκθεσιακής κάτοψης συμπληρώνεται από άλλες 8 θεματικές ενότητες, στις οποίες φέτος θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, συνολικά 1200 εταιρίες.

Οσον αφορά τα σεμινάρια και τις παρουσιάσεις, αυτές φέτος θα είναι περισσότερες από ποτέ και θα ξεκινήσουν μια μέρα πρίν την έναρξη της έκθεσης. Ετσι, στις 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο Smart Building με κεντρικό προσκεκλημένο τον Carlo Ratti από το MIT, και βασική θεματική ενότητα το πώς οι έξυπνες τεχνολογίες και η στρατηγική επιχειρηματικότητα επηρεάζουν την ανάπτυξη των πόλεων και του αστικού ιστού.
Την ίδια μέρα, το Audio Forum θα ενώσει το Pro Audio και το installation με την κεντρική του θεματολογία να εκτείνετε στα εξής 3 πεδία: Digital Audio Transport, Audio Design with Audio over IP και πρωτόκολλα ψηφιακού audio. Για όσους ενδιαφέρεστε για το Design, ίσα που προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή στο συνέδριο TIDE που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχεία Okura του Αμστερνταμ. Τα κακά νέα είναι ότι τα Tech-tour με θέμα «This is Holland” και «Smart building & city solutions” στην Amsterdam ArenA είναι ήδη full από συμμετοχές.

Και όλα αυτά πριν ακόμα ανοίξει η έκθεση, αφού από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου στο RAI θα πραγματοποιηθούν συνέδρια για Smart Building, IoT, Commercial Solutions, Unified Communications και βεβαίως θα απονεμηθούν τα βραβεία InAVation Awards στους νικητές τους.
Εξαιρετικά ενδιαφέρων θα είναι και το συνέδριο για τις νέες τάσεις στο Digital Signage και την ενοποίηση της αγοράς.

Ενα εξίσου ενδιαφέρον σεμινάριο - διαγωνισμός με τίτλο World Masters of Projection Mapping, που έχει ήδη ξεκινήσει στο Αμστερνταμ, θα ολοκληρωθεί τις δυο τελευταίες ημέρες της έκθεσης με την απονομή των σχετικών βραβείων. Πιο συγκεκριμένα, από τις 14 Ιανουαρίου και για 3 εβδομάδες video artists απ’ όλο τον κόσμο παρουσίασαν 3D προβολές στο κέντρο του Αμστερνταμ στο μουσείο EYE και την τελευταία εβδομάδα σε ‘οθόνες νερού’.
Επίσης, για 5η φορά φέτος διεξάγεται το SVG Europe (Sports Venue Technology Summit) που θα ασχοληθεί με τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα μοντέρνα στάδια που αποτελούν πλέον ενεργούς πολυχώρους εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Όλα αυτά βεβαίως θα βρίσκονται πίσω από τα booth των 1200 εταιριών που θα παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους στους επισκέπτες της έκθεσης.
Οσοι ανεβείτε Αμστερνταμ μεταξύ 6-9 Φεβρουαρίου μπείτε στο site της ISE, σημαδέψτε την παρουσίαση και το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και παρακολουθήστε το, Ισως αυτό να είναι πολύ πιο χρήσιμο από τα ίδια τα προϊόντα αυτά καθ’ αυτά…

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση