Διαφήμιση
Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 01:06

Η Soundworks Audiovisual στη Music World Expo

Από την εταιρία Soundworks Audiovisual λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την παρουσία της εταιρίας στην επερχόμενη έκθεση Music World Expo (19-21 Μαίου 2017, Ζάππειο Μέγαρο).

Δελτίο Τύπου – Speaker Shop by Soundworks Audiovisual
«Η Soundworks Audiovisual συμμετέχει και αυτή την χρονιά ως εκθέτης στη Music World Expo 2017 παρουσιάζοντας το τμήμα μας Speaker Shop όπως και το καινούργιο μας online κατάστημα.
Το - Speaker Shop - ασχολείται αποκλειστικά με τη μελέτη-κατασκευή, ανακατασκευή και αναβάθμιση των ηχείων, παρέχοντας υλικά κατασκευής, ανταλλακτικά, καθώς και έτοιμα σχέδια και λύσεις.
Με γνώμονα την τεχνογνωσία μας , που προέρχεται από την 15ετή μας εμπειρία στο στήσιμο συναυλιών (SOUNDWORKS AUDIOVISUAL) , τις γνώσεις ηλεκτρονικών (SERVICEREPAIR.GR) , από την πιστοποίηση μας ως χρήστες του συστήματος SMAART καθώς και από τις γνώσεις μας ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εταιρειών FANE INTERNATIONAL, PRECISION DEVICES, αλλά και ως προμηθευτές των EMINENCE & BMS , σας βοηθάμε να κατασκευάσετε ένα ηχητικό σύστημα με προδιαγραφές επώνυμων εταιρειών , πολύ οικονομικότερα όμως.

Στο Speaker Shop θα βρείτε πλήθος παρελκόμενων και λύσεων, από την κατασκευή της καμπίνας του ηχείου σε CNC ROUTER μέχρι και την τελευταία βίδα που θα χρειαστείτε. Διαθέτουμε προγράμματα SPEAKER SIMULATION και REALTIME ANALYSING για κατασκευές ClosedBox , Bass Reflex, Hornload, αλλά και για πιο πολύπλοκες κατασκευές όπως LINE ARRAY SYSTEMS & POINT SOURCE SYSTEMS.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας Νο 24 στις 19-21 Μαΐου και ώρες 11:00-20:00 για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας».

Επαφή
Soundworks Audiovisual

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση