Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Μάιος 2017 18:28

H Omikron Electronics στη MWE 2017

Η Omikron Electronics θα φιλοξενηθεί στη φετινή έκθεση Music World Expo 2017 με δυο μεγάλα, παράλληλα booth στα οποία θα παρουσιαστούν πολλά νέα προϊόντα, κάποια εκ των οποίων σε πρώτη παρουσίαση στην Ελληνική (και όχι μόνο) αγορά. 
Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, το ολοκαίνουργιο σύστημα Syva της L-Acoustics (γνωστό και ως μικρό & κομψό Κ2 ‘τσέπης’) , το οποίο ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας line source σε μια πιο compact και plug-and-play προσέγγιση, συνδυασμένα με μια λεπτή και κομψή εμφάνιση και σχεδιασμό που το καθιστούν ιδανικό για μικρές και μεσαίες εφαρμογές κάθε είδους, είτε πρόκειται για installation είτε για Live περιβάλλον. 
Επίσης, όσον αφορά στην L-Acoustics θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά και τα συστήματα Kiva II και ARCS II, καθώς και άλλα μοντέλα της L-Acoustics.

Πλήρης θα είναι και η οικογένεια ηχείων των Electro-Voice & Dynacord, με όλα τα δημοφιλή τους ηχεία να βρίσκονται στο Ζάππειο, ενώ δυναμικό παρών θα δώσουν και τα μικρόφωνα της νέας σειράς ND της Electro-Voice (με τη γκάμα να περιλαμβάνει και τα 8 μικρόφωνα της σειράς).

Από την Turbosound, μεταξύ πολύ δημοφιλών ηχείων, αναμφίβολα το πιο καυτό προϊόν θα είναι το νέο iNSPIRE iP2000 που αποτελεί ένα ενεργό modular column ηχείο που ενσωματώνει ψηφιακό μίξερ, υποστηρίζει Bluetooth Audio Streaming, ελέγχεται μέσω tablet και ‘φοράει’ ένα 12ιντσο sub και 16 x 2,75 MF drivers που συμπληρώνονται από 1 μονόϊντσο HF compression driver.

Δυναμική θα είναι και η παρουσία της Behringer με το ολόφρεσκο synthesizer DeepMind 12, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές keyboard παγκοσμίως αυτή τη στιγμή και θα έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε.
Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενούνται και τα Ηλεκτρονικά τύμπανα της Behringer καθώς και ενισχυτές μπάσου και κιθάρας, ενώ θα δούμε από κοντά και τους combo ενισχυτές της Bugera.

Ακόμα ένα 'καυτό' προϊόν θα είναι και ο 4-κάναλος DJ controller, VMS-5 της American Audio.

Ακόμα μια πρώτη παρουσίαση θα έχουμε και για τη Midas. Πρόκειται για τα wireless ‘black box’ μίξερ MR12 και MR18 της Midas, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Παρούσα θα είναι φυσικά και η επαγγελματική οικογένεια PRO series της Midas με σχεδόν όλους τους εκπροσώπους της.

Όσον αφορά την TC Electronics θα παρουσιαστούν 10 νέα πεταλάκια, ενώ  και η Tannoy θα έχει ενεργή παρουσία με την καταξιωμένη σειρά μόνιτορ ηχείων Reveal.

Στον τομέα της εικόνας, στο περίπτερο της Omikron Electronics, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά όλη την επαγγελματική σειρά προβολικών συστημάτων της Epson, από  3000Ansi έως τον κορυφαίο projector EPSON L1500u, προσφέροντας 12000 lumens, ιδανικό για εγκαταστάσεις και εταιρείες ενοικιάσεων.

Οι εταιρείες rental θα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσουν τις νέες φορητές οθόνες προβολής 4rent της Ιταλικής Screenline οι οποίες θα σας εντυπωσιάσουν με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους τον εύκολο & γρήγορο τρόπο συναρμολόγησης καθώς την μοναδική τους …τιμή. 

Τέλος, όσον αφορά την κατηγορία installation, θα φιλοξενηθεί ένας μεγάλος αριθμός ηχείων και 100V συσκευών για εγκαταστάσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, θα σας δώσουν στην εταιρία…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση