Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 13:52

Music World Expo 2017 Conferences

Από τη διοργάνωση της έκθεσης Music World Expo 2017 ανακοινώθηκαν οι βασικές συνεδριακές ενότητες και υποενότητες που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια της έκθεσης του Ζαππείου. Τα συνέδρια θα διεξαχθούν στη συνεδριακή αίθουσα του Ζαππείου Μεγάρου και θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαίου. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται και η διαδικασία των εισηγητών κάθε πάνελ, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα. Ωστόσο, έχουν ανοίξει οι εγγραφές για κάθε ενότητα ξεχωριστά, μέσω της πλατφόρμας eventbride 

Δελτίο τύπου - Music World Expo 2017 Conferences
«Αγαπητοί Φίλοι,
με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τις θεματικές ενότητες και τις σχετικές υποενότητες, των Music World Expo Conferences, που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της έκθεσης Music WorldExpo 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου 2017.

Σκοπός αυτής της δραστηριότητας για την οποία υπεύθυνοι είναι οι δημοσιογράφοι Βασίλης Λαδονικόλας, Γιάννης Ριζόπουλος, Δημήτρης Σταματάκος και άλλοι δημοσιογράφοι τεχνολογίας & ειδικού τύπου, είναι η παρουσίαση και ανάλυση θεμάτων σε συνεδριακό περιβάλλον, με τη συμμετοχή ενός διευρυμένου κοινού που αναζητά έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση από τους ‘ειδικούς’ του κλάδου.

Το συνεδριακό πάνελ κάθε ενότητας θα απαρτίζεται από Έλληνες και ξένους έγκριτους & επώνυμους επαγγελματίες του κάθε κλάδου.

Όλη τη σχετική θεματολογία, μπορείτε να τη δείτε αναλυτικά ΕΔΩ…

Η παρακολούθηση των συνεδριακών εκδηλώσεων είναι Δωρεάν. Για τη συμμετοχή σε αυτές απαιτείται κράτηση θέσης μέσω εγγραφής (το link για την εγγραφή βρίσκεται κάτω από κάθε ενότητα).
Προσοχή: περιορισμένος αριθμός θέσεων».

Επαφή
Music World Expo

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση