Διαφήμιση
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 14:15

Παρουσίαση dLive στη Metro Audio Systems

Από τη Metro Audio Systems λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την παρουσίαση της dLive που θα πραγματοποιηθεί από τον Martijn Verkerk, Technical Marketing Manager της Allen & Heath,  
και στην οποία η Metro Audio Systems σας προσκαλεί, αρκεί να προλάβετε βεβαίως, αφού όπως πληροφορηθήκαμε οι συμμετοχές είναι ήδη αυξημένες και οι θέσεις περιορισμένες…

Δελτίο τύπου - Metro Audio Systems
«Την Πέμπτη 23/2/2017 και ώρα 10.30 στην έδρα της Metro Audio Systems (Σαλαμίνος 18, Μαρούσι), θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Technical Marketing Manager της Allen & Heath κ. Martijn Verkerk ο οποίος θα πραγματοποιήσει μία αναλυτική παρουσίαση της κονσόλας dLive. H κονσόλα θα βρίσκεται… ολοζώντανη μπροστά στα μάτια και τα αυτιά τον παρευρισκομένων, οι οποίοι θα μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους στον κ. Verkerk.

Για την συγκεκριμένη παρουσίαση, η Metro Audio Systems μπορεί να δεχτεί περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ως εκ τούτου θα πρέπει να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20/2/2017. Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας email στην διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Απαραίτητα σημειώστε το όνομα σας, τηλέφωνο επικοινωνίας, και την ταχυδρομική σας διεύθυνση. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο τηλ: 2106129821 από 9.00 – 17.00.

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση