Διαφήμιση
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 22:55

Caldwell Plus Productions: επέλεξαν ADAM Audio A77X

Τα Caldwell Plus Productions αποτελούν τα studios των αφών Caldwell στο Nashville οι οποίοι επανεπένδυσαν στο studio τους μετά τις φονικές πλημύρες του 2010 στην ευρύτερη περιοχή του Nashville, όπου οι εγκαταστάσεις τους έπαθαν ζημιές συνολικού ύψους 1,5 εκ δολλαρίων. Ο Victor Caldwell ήταν ήδη κάτοχος δυο ζευγαριών ADAM A7Xs (συμπεριλαμβανομένων κι αυτών στο ιδιωτικό του home studio) όταν ξεκίνησε να αναζητά ένα ζεύγος mid-field monitors για το main studio, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «έψαχνε για ένα μόνιτορ που να μπορεί ταυτόχρονα να είναι mid-field και near-field. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα νέα ηχεία θα έπρεπε να ενταχθούν σε ένα πολυκάναλο 5.1-surround sound  σύστημα. Το κεντρικό κανάλι και τα δυο πίσω κανάλια του surround ήταν τα A7X και έτσι τα A77X ανέλαβαν το ρόλο των main L-R μόνιτορ ηχείων. Και όπως ο ίδιος αναφέρει, τα A77X ακούγονται όπως τα A7X αλλά με περισσότερη ισχύ. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που τα επέλεξε.
Οσον αφορά τη ζωή τους με τα A77Χ αφού τα χρησιμοποίησαν σε διάφορες παραγωγές τους η γνώμη τους πλέον είναι ξεκάθαρη και αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ζεύγος με καθαρό και λεπτομερή ήχο είτε πρόκειται για μίξη soundtrack ή για απαιτητικές μουσικές μίξεις (όπως το άλμπουμ του βραβευμένου με Grammy σαξοφωνίστα, Kirk Whalum, που έκαναν στο στούντιο με τα νέα A77x και το αποτέλεσμα τους εντυπωσίασε)…

Περισσότερες πληροφορίες για τα μόνιτορ ηχεία της ADAM Audio θα σας δώσουν στην Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση