Διαφήμιση
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 20:09

Παρουσίαση προϊόντων της Audigys στη Θεσ/νίκη

Από την εταιρία Audigys λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την παρουσίαση των προϊόντα των οίκων Audio Technica, Adam Audio και Keith Mc Millen που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα ΡΙΧΑΡΔΟΣ της οδού Κωνσταντινουπόλεως 27, στη Θεσσαλονίκη.

Δελτίο τύπου - Audigys
«Είστε τεχνικός ήχου, DJ, επαγγελματίας ή ερασιτέχνης μουσικός, φοιτητής μουσικών σχολών ή φίλος της μουσικής; Η εταιρεία AUDIGYS και τα καταστήματα ΡΙΧΑΡΔΟΣ σας προσκαλούν την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα της οδού Κωνσταντινουπόλεως 27, Θεσσαλονίκη, να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα των οίκων AUDIO-TECHNICA, ADAM AUDIO και KEITH MCMILLEN. Στο χώρο του καταστήματος θα βρείτε τις επαγγελματικές σειρές ηχείων της ADAM AUDIO, Α3Χ, A5Χ, A7X, A77X, F5 και S2X, μικρόφωνα και ακουστικά από την AUDIO-TECHNICAκαθώς τα controller από την KEITH MCMILLEN.

Ημέρες και ώρες:
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου: 11:00 - 13:00 και 17:00 – 19:00
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου: 12:30 - 14:30

Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε μαζί σας τις ανάγκες σας καθώς και να λύσετε ότι απορίες έχετε και φυσικά να χρησιμοποιήσετε οι ίδιοι τον εξοπλισμό που θα βρίσκεται το κατάστημα. Στο τέλος της παρουσίασης των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρα από τις εταιρείες AUDIO-TECHNICA και CME PRO. Σας περιμένουμε!”

Επαφή
Audigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση