Διαφήμιση
Κυριακή, 05 Ιούνιος 2016 12:38

H DNA Systems στη Music World Expo 2016

Στο περίπτερο της DNA Systems παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα της Adamson, με πρώτο και καλύτερο το S10, ένα σύστημα full range 2-δρόμων κατασκευασμένο για line array εφαρμογές, που ‘φοράει’ 2x 10'' drivers κατασκευασμένα από κέβλαρ και HF driver 1.5 ίντσας, με διάγραμμα κάλυψης 110x10 μοίρες σε οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα. Παρουσιάστηκε επίσης και η σειρά Point Concentric (των ομοαξονικών ηχείων) της Adamson με τα drivers της B&C.

Κορυφαία παρουσία από την Powersoft ήταν η ναυαρχίδα της εταιρίας ο X8, ο οκτακάναλος ενισχυτής με αποθέματα ισχύος 3.000Watt ανά κανάλι με full DSP επεξεργαστής και βεβαίως πλήρη έλεγχο μέσω του λογισμικού Armonia της Powersoft. Ο X8 πλαισιώθηκε από τον επίσης 8κάναλο Ottocanali 1204 για multi-zone εφαρμογές, τον Κ3 και τους 1U installation ενισχυτές της σειράς M (M30D και M20D). Ξεχωριστή θέση είχαν και τα all in one ηχεία Deva της Powersoft.

To highlight του περιπτέρου όμως λόγω και της Ελληνικής ‘σφραγίδας’ του ήταν το SUBCUBE, ένα νέο προϊόν που αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε από την DNA Systems κάνοντας χρήση των τεχνολογιών της Powersoft και του M-Force. To subcube είναι ένα αυτοενισχυόμενο ή παθητικό ηχείο χαμηλών συχνοτήτων, κατασκευασμένο από Ελληνικά χέρια και Ελληνική συμίδα με ειδικό σχεδιασμό στο εσωτερικό της καμπίνας για μέγιστη απόδοση του M-Force. Φυσικά παρουσιάστηκαν τα νέα μικρόφωνα και η νέα γκάμα ακουστικών της Γερμανικής Beyerdynamics.

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση