Διαφήμιση
Κυριακή, 05 Ιούνιος 2016 12:34

Manos Backline Services στη Music World Expo 2016

Για την εταιρία Manos Backline Services των Μάνου και Στάμου Βασιλάκη δεν χρειάζονται ούτε συστάσεις, ούτε πρόλογοι. Αλλωστε πρόκειται για την κορυφαία εταιρία παροχής backline και dry hire εξοπλισμού, που βρίσκεται συνεχώς on the road στο πλευρό κάθε Ελληνικής και Ξένης παραγωγής και δίπλα στους επαγγελματίες του χώρου (rental εταιρίες, venues, τεχνικούς ήχου, ηχολήπτες κλπ…).
Στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo η εταιρία Manos Backline Services παρουσίασε επιλεγμένα κομμάτια της συλλογής της από μουσικά όργανα και ενισχυτές που διατίθενται προς ενοικίαση.
Επιπλέον, οι ηχολήπτες και οι θιασώτες των νέων τεχνολογιών είχαν την ευκαιρία να δουν (και κυρίως να ακούσουν) σε λειτουργία ένα σύστημα κονσολών της Yamaha (σειρά CL5 και QL5) σε λειτουργία συνδεδεμένες με πρωτόκολλο DANTE. Φυσικά οι κονσόλες ήταν στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου για hands on, με πολυκάναλο υλικό.

Και βεβαίως μιας και υπήρχαν οι κονσόλες ο Στάμος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, διοργανώνοντας μερικά πολύ ενδιαφέρονται silent live σεβόμενος απόλυτα την οδηγία των διοργανωτών (ένας από τους ελάχιστους που το έκαναν πράξη) για χαμηλό επίπεδο ηχητικής στάθμης στον εσωτερικό χώρο της έκθεσης.
Ετσι, στο περίπτερο της εταιρίας εμφανίστηκαν οι Rock’n’roll Children (Dio Tribute Band), οι The Big Nose Attack, οι The Cave Children και ο Theodore…

Επαφή
Manos Backline Services

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση