Διαφήμιση
Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 23:49

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Music World Expo

Oι τομείς Ηχοληψίας, Μουσικής Τεχνολογίας και Οπτικοακουστικών σπουδών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έδωσαν δυναμικά το παρόν στη Music World Expo 2016.
Οι επισκέπτες της έκθεσης ενημερώθηκαν για τα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών που προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ στον χώρο του ήχου και της εικόνας, εκεί όπου συγκλίνουν η τέχνη με την τεχνολογία. Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι πρόσθετες παροχές που απολαμβάνουν οι σπουδαστές κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ επισκέφθηκαν τα περίπτερα των εταιρειών και ενημερώθηκαν για τις σύγχρονες εξελίξεις στη παγκόσμια και ελληνική αγορά της τεχνολογίας ήχου. Η μουσική δεν σταμάτησε να παίζει καθώς το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών έκλεψε το κορυφαίο synthesiser Moog Voyager Anniversary Edition, που μεταφέρθηκε από τα studios του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον χώρο της έκθεσης, μαζί με τον leap motion controller που αποτελεί το νέο εργαλείο πειραματισμού των σπουδαστών, τα ενδιαφέροντα των οποίων ξεφεύγουν από τους συμβατικούς τρόπους ελέγχου του ήχου και της μουσικής.

Επαφή
IEK AKMH

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση