Διαφήμιση
Τρίτη, 31 Μάιος 2016 14:54

Η Digikal στη Music World Expo

Η εταιρία Digikal παρουσίασε ένα γεμάτο booth με ενδεικτικά προϊόντα απ’ όλες τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει σε όλους τους τομείς (audio, lighting, τράσες, βάσεις ανύψωσης, παρελκόμενα κάθε είδους κλπ).
Παρόλα αυτά, το περίπτερο της εταιρίας είχε ξεκάθαρο πρωταγωνιστή και αυτός δεν ήταν άλλος από τη Γερμανική εταιρία κατασκευής ηχείων TW Audio, της οποίας οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δούν και να ακούσουν μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων.
Λόγω της εκτεταμένης προϊοντικής γκάμας όλοι οι επαγγελματίες του χώρου σταμάτησαν για ενημέρωση και πληροφορίες στο περίπτερο της Digikal, ενώ η Montarbo ξύπνησε μνήμες και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον παλαιών και νέων ανθρώπων του χώρου…

Ξεκινώντας δικαιωματικά από την TW AUDIO, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν μια εκτεταμένη γκάμα ηχείων για εφαρμογές  Live και Installation. Πιο συγκεκριμένα, είδαμε ενδεικτικά μοντέλα από τις σειρές C, M, PA-SYS-ONE και βεβαίως από τη σειρά VERA line array (με VERA 36 κλπ).
Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να δούν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα της Ιταλικής Montarbo, καθώς και της θυγατρική της FiveO by Montarbo (που περιλαμβάνει ηχεία, συστήματα, ενισχυτές κ.α).

Παρόντα ήταν επίσης και τα προϊόντα της γνωστής Ισπανικής εταιρίας Guil που αποτελεί νέα αντιπροσώπευση της εταιρίας μετά την πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης. Ως γνωστόν η Guil διακρίνεται για την εκτεταμένη γκάμα και την ποιότητα των προιόντων της καθώς κατασκευάζει τζίνια, βάσεις ανύψωσης line array, βάσεις μουσικών οργάνων, μικροφώνων, ηχείων, σκαμπό μουσικών κλπ…
Παρουσιάστηκαν επίσης τα προϊόντα των εταιριών NAXPRO -TRUSS - BULLSTAGE - RIGGATEC που διαθέτουν τράσες και έτοιμα εκθεσιακά περίπτερα, αλλά και roofs, εξέδρες, αξεσουάρ rigging (hooks-clamps κλπ.) 
Οσον αφορά τον τομέα του φωτισμού παρουσιάστηκαν τα προιόντα των της INVOLIGHT που περιλαμβάνει κινούμενες κεφαλές, Led pars, κινούμενες μπάρες κλπ.

Τέλος, υπήρχαν και ειδικά εφέ και συγκεκριμένα τα προϊόντα της Ολλανδικής CONFETTI MAKER που κατασκευάζει προϊόντα εφέ, confetti & co2 και άλλα αντίστοιχα προϊόντα, όλα τους με 5ετή εγγύηση.

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση