Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 12:12

Η Athens Pro Audio στη Music World Expo 2016

Στο περίπτερο του Athens Pro Audio οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δούν αμιγώς στουντιακό εξοπλισμό και προιόντα επιπέδου μπουτίκ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απουσίαζαν τα προσιτά σε όλους προιόντα. Επίσης, το περίπτερο της εταιρίας αποτέλεσε πόλο έλξης πολλών καλλιτεχνών, μουσικών και παραγωγών χάρη στα προϊντα που υπήρχαν αλλά και λόγω του Athens Mastering που αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια σημείο αναφοράς για την Ελληνική μουσική κοινότητα mainstream και cult. Οσον αφορά τα προϊόντα, παρουσιάστηκαν (και demo sessions) τα  Focal Trio 6, καθώς και όλα τα monitor της Focal οδηγούμενα από τη Metric Halo ULN-8.

Είδαμε επίσης πολλά Boutique προιόντα όπως: Manley Elop, Thermionic Culture Vulture, Grace Design m201. Ξεχωριστή παρουσία και μεγάλο highlight κατά τη γνώμη μας ήταν η ναυαρχίδα της Blue, το μικρόφωνο Bottle (τάξη Α με την EF86 σε triode mode), ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει χαμηλό θόρυβο και διάφανη απόκριση σε ένα σύστημα με κάψες, τις Bottle Caps, οι οποίες αλλάζουν στιγμιαία δίνοντας το σήμα διαφορετικούς τονικούς χαρακτήρες. Βεβαίως από κοντά ήταν και το Charter Oak E700, το μικρόφωνο διπλού διαφράγματος που χρησιμοποιεί δύο Mylar διαφράγματα και ηλεκτρονικά σε τάξη Α.

Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν ακροάσεις των εξής μοντέλων Ακουστικών: Blue Mo-Fi /  LOLA, Focal  Spirit Pro / in ear SPHEAR. Ξεχωριστή παρουσίας είχαν και οι προσιτές κάρτες ήχου της iConnectivity και τα  Midi Keyboards της Nektar. 
Παρουσιάστηκε επίσης η διευρυμένη προϊοντική γκάμα της Prodipe που περιλαμβάνει ηχεία Monitor, μικρόφωνα, μικρόφωνα οργάνων, ασύρματα συστήματα, συστήματα in-ear κλπ, ενώ ξεχωριστή θέση είχαν τα προϊόντα των εταιριών Radial, Golden Age, Motu και Mytek, καθώς και τα προϊοντα ακουστικής βελτίωσης Acousonics που αποτελεί ένα νέο ‘Ελληνικό’ (και εξαγώγιμο) project της Athens Pro Audio. Όπως μας ανέφεραν από την εταιρία, καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου στο booth της Athens pro Audio βρέθηκαν αρκετοί μουσικοί και παραγωγοί όπως οι Agent Greg, REC, Σταύρος Λογαρίδης, Αντριάνα Μπάμπαλη, Δημήτρης Μπέλλος και πολλοί άλλοι…

Επαφή
Athens Pro Audio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση