Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 11:58

Η Mega Event στη Music World Expo 2016

Η εταιρία MEGAEVENT ΜΕΠΕ παρουσίασε στην έκθεση Music World Expo 2016, ένα χαρακτηριστικό δείγμα γραφής απ’ όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά. Ξεκινώντας από τα ηχεία, παρουσιάστηκαν οι σειρές VEGAS, DVS, EIDOS και IP24 της Ιταλικής OUTLINE, καθώς και το line array Mantas.
Ξεχωριστή θέση στο booth της εταιρίας είχαν και τα προϊόντα της Ισπανικής DAS AUDIO που αποτελεί καινούργια συνεργασία για την εταιρία. Οι επισκέπτες λοιπόν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο best value for money line array EVENT της Das Audio, και τα προϊόντα των σειρών ACTION, DR και ARCO.  
Από την XILICA το παρών έδωσε η σειρά Neutrino, XP, XA και το καινούργιο SOLARO control, ενώ ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσία της Ισπανικής FENIX, καθώς οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να σηκώσουν μόνοι τους, χωρίς τη βοήθεια δεύτερου ατόμου, τον πύργο TRC-700, να δουν στην πράξη το σύστημα ασφαλείας FSH, καθώς και το stabilizer AC-630W. Τις πληροφορίες και τα demo των προϊόντων της Fenix (εκτός από τους ανθρώπους της εταιρίας) είχε αναλάβει ο Alex Bryan export manager και συνιδιοκτήτης της Fenix που παραβρέθηκε στη Music World Expo καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου.

Οσον αφορά τη EUROMET, παρουσιάστηκε το σύστημα Arakno, Vibelock και TOTEM. Επίσης, οι επαγγελματίες του φωτισμού είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά τα προϊόντα pixel maping Software και Hardware από τις εταιρίες MADRIX και ENTTEC. Παρουσιάστηκε επίσης η σειρά mini beam της Color  Imagination και 19 15watta με zoom και 36 10 watta με zoom της Color  Imagination.
Είδαμε επίσης στην οροφή του περιπτέρου της εταιρίας έναν ‘ουρανό’ από LED-όμπαρες να δουλεύουν pixel by pixel με το software των MADRIX και ENTTEC.
Τέλος, η ‘πυραμίδα’ από ειδικό κομμάτι των LED-όμπαρων με τα connect ball, είχε επίσης ξεχωριστή παρουσία στο περίπτερο της εταιρίας… 

Επαφή
MEGAEVENT ΜΕΠΕ

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση