Διαφήμιση
Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 11:42

Τα νέα Reference Project της Televic Conference

Για την Televic Conference δεν χρειάζονται συστάσεις αφού αποτελεί leader εταιρία στον τομέα των ψηφιακών συνεδρειακών συστημάτων. Εσχάτως η εταιρία παρουσίασε μερικές από τις σημαντικότερες ‘εγκαταστάσεις αναφοράς’ που έχει πραγματοποιήσει επί Ασιατικού εδάφους, γεγονός ενδεικτικό της προτίμησης των προϊόντων και των εφαρμογών της σε ιδιαίτερα κρίσιμα και σημαντικά project.

Πιο συγκεκριμένα, η Televic Conference εγκατέστησε το συνεδριακό σύστημα του Χρηματιστηρίου της Ινδονησίας (Indonesia Stock Exchange) που συγκαταλέγεται στα 10 κορυφαία χρηματιστήρια του κόσμου. Το επίπεδο αξιοπιστίας του υπάρχοντος ασύρματου συστήματος ήταν ανεπαρκές οπότε οι υπεύθυνοι επέλεξαν το νέο ασύρματο σύστημα Confidea για να διασφαλίσουν αξιοπιστία και ασφάλεια.

Το επόμενο μεγάλο έργο της Televic, αφορά τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Βιετνάμ, η οποία αντικατέστησε το υπάρχων συνεδριακό της σύστημα με ένα D-Cerno discussion σύστημα που εγκατέστησε στον 21ο όροφο του κτιρίου της.

Επίσης η China Steel Corporation (CSC), που εδρεύει στο Kaohsiung της Taiwan και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και επεξεργασίας χάλυβα της χώρας, επέλεξε συνεδριακό της Televic για το νέο της κτίριο χρησιμοποιώντας τα all-in-One flush mount panels.

Τέλος, η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Mobifone του Vietnam, εγκατέστησε ασύρματα συστήματα Confidea Wireless και στα δυο της meeting rooms, με την εγκατάσταση να περιλαμβάνει 2 Confidea WCAP+ access points, 38 Confidea microphone units και 2 charging trays.

Περισσότερς πληροφορίες για τα προϊόντα της Televic Conference θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys.

Επαφή
Audigys

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση