Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2023 11:16

H NEXT Truss στην Audio & Vision

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση για την αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά της NEXT Truss, που αποτελεί μέλος του Eurotruss Group…

Δελτίο Τύπου - Audio & Vision
“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επίσημη αντιπροσώπευση της εταιρείας NEXT Truss - μέλος του Eurotruss Group - και των επαγγελματικών της προϊόντων στην ελληνική αγορά από την AUDIO & VISION.
H NEXT Truss φτάνει στην Ελλάδα για να εξυπηρετήσει τον επαγγελματία μέσω μια πλήρους  σειράς προϊόντων όπως: Truss, Roofs, Hoists & Staging Decks.

Τα προϊόντα της NEXT Truss έχουν αγαπηθεί από επαγγελματίες του Staging σε όλο τον κόσμο κυρίως για την πιστοποιημένη υψηλή ποιότητα κατασκευής, τις πολύ ανταγωνιστικές τους τιμές, την άμεση διαθεσιμότητα αλλά και την γρήγορη παράδοση.
Η NEXT Truss διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων ανάρτησης εξοπλισμού όπως Ladder, Triangle, Rectangular, Square που κατασκευάζονται από πιστοποιημένους συγκολλητές στο εργοστάσιο  στην Ευρώπη, από κράματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας 6082 και συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς που απαιτούνται.

Πρόσθετα διαθέτει ηλεκτρικά μοτέρ (hoists) D8+ με ικανότητα ανύψωσης 250kg, 500kg & 1000kg, καθώς και μια επαγγελματική σειρά Stage Deck με πληθώρα αξεσουάρ για κάθε ανάγκη.
Όλα τα προϊόντα της NEXT Truss είναι διαθέσιμα μέσω της AUDIO & VISION,  (καθώς και τα προιόντα ανάρτησης της εταιρίας), επίσημου αντιπροσώπου της στην ελληνική αγορά.

Επαφή
AUDIO & VISION

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση