Διαφήμιση
Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2020 10:40

Η Listen Technologies στην AVIDEX

Από την εταιρία AVIDEX λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την αποκλειστική αντιπροσώπευση για τη χώρα μας, των ασύρματων συστημάτων ομαδικής επικοινωνίας της Listen Technologies

AVIDEX – Δελτίο τύπου
«Αγαπητοί συνεργάτες,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η AVIDEX, εμπορεύεται πλέον ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, τα ασύρματα συστήματα ομαδικής επικοινωνίας της Listen Technologies.

Η Listen Technologies με έδρα τις Ην. Πολιτείες Αμερικής, ειδικεύεται εδώ και 22 χρόνια σε προϊόντα ακουστικής τεχνολογίας και υποβοήθησης ακοής και ακρόασης (Assistive Listening).

Τα συστήματα ακουστικής τεχνολογίας βοηθούν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του θορύβου, της απόστασης, των επικαλυπτόμενων συνομιλιών και της απώλειας ακοής για να παρέχουν ακριβή και εξατομικευμένο ήχο σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Τα προϊόντα της Listen Technologies έχουν εφαρμογή σε Μουσεία, Χώρους Τουριστικού ενδιαφέροντος, Θέατρα – Παραστάσεις, Συνέδρια, σε Χώρους Κοινού, για επικοινωνία ομάδων σε χώρους με θόρυβο κλπ. Απότην προϊοντική της γκάμα ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε 3 ασύρματα συστήματα ομαδικής επικοινωνίας που προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου & κατασκευής, ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων εν μέσω Covid-19, καθώς και ασφάλεια στη χρήση τους, αφού λειτουργούν με τα ατομικά ακουστικά του κάθε χρήστη. Το ListenTALK, που είναι ασύρματο, αυτόνομο & φορητό tour guiding σύστημα, το ListenIR, που επιτρέπει την εκπομπή ήχου σε πολλαπλούς αποδέκτες μέσω υπερύθρων, καθώς και το ListenEVERYWHERE, ένα σύστημα Wi-Fi Streaming που επιτρέπει απλά και οικονομικά μέσω ενός wifi server & μιας εφαρμογής, το την μεταφορά ήχου πολλαπλών πηγών/καναλιών στα smartphones των επισκεπτών του χώρου. 

«Η Avidex μοιράζεται το πάθος της Listen Technologies για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και την κάλυψη των μοναδικών αναγκών κάθε πελάτη», δήλωσε ο Flemming Bjerke, αντιπρόεδρος ανάπτυξης επιχειρήσεων και διευθύνων σύμβουλος της Listen Europe, Listen Technologies.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Avidex για να προσφέρουμε σαφείς ακουστικές λύσεις στην αγορά στην Ελλάδα, ειδικά καθώς οι επιχειρήσεις και οι χώροι προσαρμόζονται στις φυσικές αποστάσεις και στις απαιτήσεις μάσκας που αποσκοπούν στην προώθηση της ασφάλειας».

Με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της Listen Technologies στην Ελλάδα, η AVIDEX είναι πλέον σε θέση να παρέχει συστήματα που προάγουν την επικοινωνία & παραμένουν αποτελεσματικά παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας εν καιρώ πανδημία».

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τιμές για τα συστήματα της Listen Technologies θα σας δώσουν στην AVIDEX…

Επαφή
AVIDEX
τηλ. +302109210803

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση