Διαφήμιση
Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2019 19:46

H Movecat στη Digikal

Η Γερμανική εταιρία κατασκευής ηλεκτρικών βαρούλκων (και όλων των σχετικών παρελκομένων) Movecat αντιπροσωπεύεται πλέον αποκλειστικά στη χώρα μας από τη Digikal. Η Movecat δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς τα προϊόντα της τα εμπιστεύονται πολλές μεγάλες rental εταιρίες ανά τον κόσμο για απαιτητικές παραγωγές και εγκαταστάσεις πρώτης γραμμής (μεταξύ αυτών και η PRG, την οποία η Movecat προμηθεύει απευθείας με προϊόντα της). 

Η Movecat διαθέτει μια ευρύτατη προϊοντική γκάμα που περιλαμβάνει chain hoists, winches, drives, controllers, cable systems, καθώς και custom λύσεις για εγκαταστάσεις και εφαρμογές με ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Το προϊόντα της είναι αποκλειστικά "Made in Germany" και πληρούν όλες τις σχετικές προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργίας και όλα τα σχετικά πρότυπα ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται από την (αυστηρότατη σε αυτό τον τομέα) Γερμανική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. 
Προδιαγραφές και πρότυπα όπως τα BGV D8, D8 Plus, igvw SQ P2, BGV C1 and DIN EN 61508 - SIL 1 to SIL 3, πληρούνται κατά γράμμα από όλα τα προϊόντα της εταιρίας, τα οποία μπορούν να ανυψώσουν βάρη από 125 έως 5.000 kilograms με ταχύτητα ανύψωσης που κυμαίνεται από 0 έως 180 μέτρα ανά λεπτό.
Την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Movecat μπορείτε να την βρείτε εδώ, στο site της εταιρίας, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, διαθεσιμότητες και τιμές, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Digikal…

Επαφή
Digikal

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση