Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 20:00

Νέο Σεμινάριο Ασφαλείας από τη Metron Stages

Από την εταιρία Metron Stages του Λουκά Χατζή, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για την επανάληψη του σεμιναρίου με θέμα ‘Εργασία σε Υψος’ στις 2-5-2018, λόγω της πληρότητας και της αυξημένης ζήτησης που είχαν τα δυο προηγούμενα σεμινάρια…

Δελτίο τύπου - Metron Stages
"Λόγω της πληρότητας και της αυξημένης ζήτησης που είχε το προηγούμενο 2ήμερο σεμινάριό μας με τίτλο ‘Εργασία σε Υψος’, οργανώνουμε ακόμα ένα σεμινάριο για 10 άτομα στις 2-5-2018 στις εγκαταστάσεις της ετιαρίας μας.

Σύµφωνα µε το Π∆ 155/2004-ΦΕΚ121Α/2004 σε συµµόρφωση µε την οδηγία 2001-45-ΕΚ, στους εργαζόµενους σε ύψος πρέπει να παρέχεται εκπαίδευση. Γι’ αυτό και διοργανώσαμε το πρώτο μας 2ήμερο ανοικτό σεμινάριο με τίτλο “ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΟΣ’’, το οποίο στέφθηκε από πόλυτη επιτυχία και το οποίο επαναλαμβάνουμε στις 2-5-2018.
Φιλοδοξία μας είναι να καθιερώσουμε το εν λόγω σεμινάριο ως ετήσιο θεσµό, που θα προσφέρει εκπαίδευση και ασφάλεια στην εργασία σε όλο και περισσότερους εργαζόµενους.

Θεµατολογία:
Νοµοθεσία, πρότυπα και κατευθυντήριες γραµµές Αναγνώριση κινδύνων, εργασία και προγραµµατισµός προστασίας Πτώσεις- Μηχανική- Συντελεστής πτώσης Προστασία από πτώσεις Μέσα ατοµικής προστασίας από πτώσεις- Επιθεώρηση και Συντήρηση Τύποι αγκυρώσεων – Αναγνώριση – Επιλογή Ασφαλής χρήση των ολόσωµων ζωνών και αναδετών µε αποσβεστήρα ∆ιαδικασίες επείγουσας κατάστασης

Την εκπαίδευση θα κάνει Εναερίτης 3ου επιπέδου ΣΕΟΒ, IRATA Level 2, µε 20 χρόνια εµπειρίας στην βιοµηχανία ως εναερίτης/εκπαιδευτής εργαζοµένων, εκπαιδευτής εκατοντάδων εργαζοµένων σε κάθε τοµέα της ελληνικής βιοµηχανίας (ΕλληνικάΠετρέλαια, ΤΙΤΑΝ, Αλουµίνιο Ελλάδος, LAFARGE, Νέα Οδός, Vodafone και πολλά άλλα).

Το σεµινάριο θα λάβει χώρα στην έδρα µας Χατζηανέστη 15, Άγιος Ιωάννης Ρέντης. ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Για κράτηση θέσης και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καλέστε στα 6946420770 Λουκάς Χατζής και 6943658904 Ναταλία Χατζή".


Επαφή
Metron Stages 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση