Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 13:04

Πρεμιέρα για το Globcon της DirectOut

Το πρώτο globcon πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην έκθεση prolight + sound 2018 (αλλά και στο NAB Show) αποτελώντας ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα project της έκθεσης.

Στο globcon μας ξενάγησε ο Jan Ehrlich, Managing Director της DirectOut, αναφέροντάς μας ότι πρόκειται για μια beta έκδοση της εν λόγω ανοικτής πλατφόρμας διαχείρισης και ελέγχου όλων των συσκευών της DirectOut, αλλά και όλων ανεξαιρέτως των συσκευών τρίτων κατασκευαστών, σαν να πρόκειται για τα προϊόντα μιας και μόνο εταιρίας! Η εν λόγω πλατφόρμα είναι ανοικτή ώστε να προστίθενται συνεχώς και άλλοι κατασκευαστές και διατίθεται για Mac, PC και Linux συστήματα.
Απαραίτητη προυπόθεση οι συσκευές που θα ελέγχονται να είναι δικτυωμένες. Φυσικά ξεκίνησαν από τον έλεγχο όλων των συσκευών της DirectOut, ενώ σταδιακά θα προστίθενται συσκευές απ’ όλη την ProAudio κοινότητα (και όχι μόνο, καθώς το software θα μπορεί επιπλέον να υποστηρίζει και Lighting και Visual συσκευές).

Ενώ το τηλεχειριστήριο των προϊόντων DirectOut προσφέρει εκτεταμένη πρόσβαση σε πρωτόκολλα ή plug-ins, το Globcon παρέχει γρήγορη και άμεση πρόσβαση στο υλικό χρησιμοποιώντας ένα μόνο λογισμικό.

Κάθε κόμβος globcon επιτρέπει την πρόσβαση του τοπικά συνδεδεμένου υλικού. Ως αποτέλεσμα, πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν globcon σε διαφορετικούς υπολογιστές μπορούν να μοιράζονται τον έλεγχο του συνόλου του υλικού μέσω διαδικτύου. Το λογισμικό προσφέρει ανεξάρτητα snapshots από τις συσκευές και συγχρονίζει τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας την παρακολούθηση με γάλου αριθμού hardware με ενοποιημένο έλεγχο.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο αυτό λογισμικό ενοποιημένου ελέγχου καθώς και για τα υπόλοιπα προϊόντα της DirectOut θα σας δώσουν στην Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση