Διαφήμιση
Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 13:18

Guil – Τεχνολογία & Καινοτομία

Πολλές συστάσεις για τη Guil δεν χρειάζονται, καθώς είναι ήδη αρκετή γνωστή στα μέρη μας με τα προϊόντα της να έχουν δώσει εδώ και χρόνια τα απαραίτητα διαπιστευτήρια ‘στήριξης’ στους επαγγελματίες του κλάδου.
Θα εστιάσουμε λοιπόν στα βασικά και στις σημαντικότερες κατηγορίες προϊόντων της εταιρίας, καθώς για μια αναλυτική παρουσίαση όλης της γκάμας της θα απαιτούνταν δεκάδες ‘δικτυακές’ σελίδες, καθώς η Ισπανική εταιρία διαθέτει εκατοντάδες προϊόντα και αξεσουάρ σε καθεμιά από τις ανεξάρτητες κατηγορίες προϊόντων που κατασκευάζει…

Safety comes first
Για την Ισπανική Guil η ασφάλεια στη στήριξη αποτελεί την πρώτη και σημαντικότερη προτεραιότητα. Από εκεί και μετά δίνει μεγάλη σημασία στην εργονομία, την αξιοπιστία και την κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή.
Η Guil είναι Ισπανική εταιρία με έδρα τη Βαλένθια, όπου δραστηριοποιείται στον κλάδο τα τελευταία 30 χρόνια.

Κατηγορίες Προϊόντων
Η εταιρία ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή μιας διευρυμένη γκάμας προϊόντων όπως: Εξέδρες, risers, Τζίνια και lifting towers για Line arrays αλλά και κάθε είδους αναβατόρια, τράσες, μπαριέρες, modular κατασκευές για audio & lighting εξοπλισμό, καθώς και stands & βάσεις για μουσικά όργανα κάθε είδους, αλλά και για  audiovisual συστήματα. Κι βέβαια κάθε είδους αντίστοιχο παρελκόμενο και αξεσουάρ (clamps, γάντζους στήριξης, συνδέσμους, στάντς για μίξερ και ρακ, av & LED στάντς, αντάπτορες για τράσες, τηλεσκοπικούς βραχίονες, μπάρες οριοθέτησης διαδρόμων, καρέκλες για μουσικούς, spare parts, κλπ) 

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι η εταιρία επενδύει σημαντικά σε R&D και εξελίσσεται ανάλογα με τις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, του κλάδου και των επαγγελματιών, στους οποίους θέλει να δίνει αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση σε κάθε ανάγκη τους.

Στο site της εταιρίας μπορείτε να βρείτε αυτόνομους προϊοντικούς καταλόγους για κάθε κατηγορία προϊόντων. Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Guil θα σας δώσουν στην εταιρία Digikal…

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση