Διαφήμιση
Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 21:55

Υπερκατασκευή της Metron Stages στην Ανδρο

Οι σύνθετες και απαιτητικές κατασκευές εξεδρών κάθε είδους και για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και το φετινό καλοκαίρι για τη Metron Stages. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση της εταιρίας, αφορά ένα γάμο στην Ανδρο με ειδικές κατασκευές να έχουν λάβει χώρα τόσο στο χώρο της εκκλησίας όσο και στο χώρο της οικίας που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση (δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου). 

Πιο συγκεκριμένα, στην Εκκλησία δημιουργήθηκε δρόμος πρόσβασης που ενώνει τον κεντρικό δρόμο με το ξωκλήσι. Ο δρόμος αυτός που μπορείτε να δείτε πιο κάτω στη σχετική φωτό, έχει σκάλες ανόδου και καθόδου 160m και πλάτος 2m στην αρχή του και 4m στο τέλος του. Το stage έχει διαστάσεις 22x14m με αναβαθμό για να παρακολουθήσουν το μυστήριο οι καλεσμένοι. 

Στην οικία που ακολούθησε η δεξίωση το stage είχε συνολικό εμβαδόν 1000 τ.μ με μέσο όρο ύψους 10m και όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία, ενώθηκε με το σπίτι. Πραγματοποιήθηκε επίσης και η κάλυψη της πισίνας με stage και τοποθέτηση πατώματος χορού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως πίστα για τους καλεσμένους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και για τις κατασκευές αυτές καθ’ αυτές θα σας δώσουν στην εταιρία Metron Stages…

Επαφή
Metron Stages

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση