Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 14:42

Η Power Case στη Music World Expo 2017

Στο διευρυμένο booth της Power Case στη φετινή έκθεση Music World Expo 2017 του Ζαππείου, η εταιρία παρουσίασε ένα αρκετά εντυπωσιακό έκθεμα. Πρόκειται για το Roadshow εκθετήριο της Penn - Elcom που είχε αναπτυχθεί και καταλάβει, σχεδόν όλη την ‘πλάτη’ του booth της εταιρίας.

Το εν λόγω Roadshow εκθετήριο της Penn – Elcom, περιελάμβανε προς επίδειξη, σε ένα τεράστιο αναδιπλούμενο ρακ, όλα τα βασικά υλικά κατασκευής ενός case. Σημειωτέον, ότι υπάρχουν μόλις 3 τέτοια εκθετήρια σε όλη την Ευρώπη, με το συγκεκριμένο να αποτελεί δώρο της Penn – Elcom προς την Power Case.

Ετσι, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Power Case, είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά τις νέες μαγνητικές ρόδες που επιστρέφουν αυτόματα στη θέση τους (αποκλειστική πατέντα της Penn-Elcom) καθώς και διάφορες άλλες  πρωτότυπες και έξυπνες κατασκευές της Power Case, όπως θήκες για controller με ειδικό μηχανισμό και συρτάρι για laptop καθώς και Cases για αποθήκευση 12 αναλογίων μαζί με τις βάσεις τους και τα λαμπάκια φωτισμού. Παρουσιάστηκαν επίσης, Case για 7 Behringer P16, αποθηκευμένα μαζί με την P16D και χώρο για παρελκόμενα, Case 8U Vibration με σύστημα inside Door, Case 10U με 8 light βάσεις των 10 κιλών και Vibration πατέντα της Power Case, για πιο οικονομική λύση.

Παρουσιάστηκε επίσης το ειδικά κατασκευασμένο Case για τη Midas M32, με την αποκλειστική αντιπροσωπεία της κονσόλας στη χώρα μας, να εμπιστεύεται αποκλειστικά στην Power Case την κατασκευή του ρακ.
Επίσης, παρουσιάστηκαν Case για πλήκτρα, Case για combo ενισχυτές κιθάρας, και Light βαλίτσες Αλουμινιου N-case1 για ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά μικροφώνων, cases για εργαλεία, cases για Laptop, cases για μικρές κονσόλες ήχου & φωτισμού, καθώς και cases για δειγματισμό προϊόντων.

Επαφή
Power Case

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση