Διαφήμιση
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 00:34

Η Rational Acoustics στη Mega-Sound

Από την εταιρία Mega-Sound, του ομίλου Οικονομόπουλου, ενημερωθήκαμε για τη συνεργασία της εταιρίας με τη Rational Acoustics, δημιουργό του δημοφιλούς μετρητικού λογισμικού “Smaart”. 

Mega-Sound – Δελτίο τύπου
«Η Αμερικάνικη Rational Acoustics είναι ο δημιουργός του Νούμερο 1 software ακουστικού ελέγχου και μετρήσεων “Smaart”. Το Smaart αποτελεί την 1η επιλογή της βιομηχανίας μουσικής και ακουστικής για: μέτρηση, έλεγχο, παραμετροποίηση και τελειοποίηση του ήχου. Σε καθημερινή βάση, για τα τελευταία 18 χρόνια, είναι το έμπιστο εργαλείο χιλιάδων επαγγελματιών σε οποιονδήποτε κλάδο έχει να κάνει με τον ήχο.
Η Mega-Sound, του ομίλου Οικονομόπουλος, αποκλειστικός διανομέας της RA στην Ελλάδα, θα παράσχει με την έναρξη του 2017 όλη την γκάμα software της RA καθώς και τα απαραίτητα εργαλεία hardware (κυρίως μικρόφωνα) τα οποία απαιτούνται για την λειτουργία του Smaart.
Πέρα από την εμπορική διαχείριση, θα οργανώνονται σε περιοδική βάση (2 φορές το χρόνο τουλάχιστον για αρχή) πολυήμερα σεμινάρια με τεχνικούς από την ίδια την RA για την απαραίτητη εκπαίδευση στο Smaart  σε διαβαθμισμένα επίπεδα.
Σεμινάρια θα οργανώνονται επίσης, εκτάκτως, όταν θα βγαίνουν νέες εκδόσεις του Smaart  και νέες λειτουργίες. Η γνώση χρήσης του Smaart θεωρείται, παγκοσμίως, ένα απαραίτητο προσόν για κάθε επαγγελματία του ήχου. Αναμείνατε σύντομα για την ανακοίνωση του πρώτου σεμιναρίου την άνοιξη του 2017».

Επαφή
Mega-Sound

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση