Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2011 10:18

ADAM-M από την RTS

Το νέο ADAM-M, αποτελεί ένα digital audio matrix frame που βασίζεται στην γνωστή για την αξιοπιστία και τις δυνατότητές της, πλατφόρμα ADAM, της RTS Intercom Systems.
Το νέο ADAM-M είναι πλήρως συμβατό με όλες τις υπάρχουσες κάρτες ADAM, συμπεριλαμβανομένης και της νέας MADI-16 Plus (η οποία επίσης έκανε το ντεμπούτο της στο πρόσφατο NAB 2011 Show). Οταν συνδυάζεται με τη MADI-16 Plus, το ADAM-M μπορεί να διαμορφωθεί και να υποστηρίξει έως και  224 θύρες. Επιπλέον οι χρήστες έχουν μια ευρύτατη γκάμα επιλογών όσον αφορά τη διασύνδεση και τη διαμόρφωση του συστήματος μέσω AES, RVON είτε αναλογικά, και όλα αυτά full redundancy. Οι εν λόγω επιλογές διασύνδεσης και σεταρίσματος καθιστούν ακόμα πιο ευέλικτο το χειρισμό του συστήματος, μειώνουν τον απαιτούμενο χώρο καθώς και την ανάγκη ύπαρξης εξωτερικών πάνελ διασύνδεσης μειώνοντας δραστικά τις καλωδιώσεις και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης.
Επιπλέον, το ADAM-M ενσωματώνει ένα νέο, επανασχεδιασμένο εμπρόσθιο πάνελ που περιλαμβάνει και μια σειρά από χρήσιμες ενδείξεις που αφορούν τους εξής τομείς: system status, card activity, power status και λειτουργία ψύξης.
Περισσότερα για τα προϊόντα της RTS και για το νέο ADAM-M θα σας πουν στην Audigys.

Επαφή
Audigys
τηλ. 210- 7649435
www.audigys.gr
www.rtsintercoms.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση