Διαφήμιση
Τετάρτη, 22 Μάιος 2024 12:59

H L-Acoustics αποκαλύπτει το L-ISA 3.2

Η νέα έκδοση του λογισμικού L-ISA 3.2, εκτός από τα 16 Free Outputs στο L-ISA Studio και την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση της εφαρμογής Mixhalo, περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις στο Room Engine, ένα σύνολο ιδιόκτητων χωρικών αλγορίθμων για αντήχηση βάσει αντικειμένων, καθώς και immersive εφαρμογές για σχεδόν οποιοδήποτε ακουστικό χώρο και οποιοδήποτε ηχητικό περιεχόμενο.
Στο λογισμικό L-ISA 3.2, το Mixhalo Control επιτρέπει τη διαμόρφωση εκδηλώσεων και χώρων με διαχείριση των λειτουργιών Mixhalo Live, Moments και Translate.

Η L-Acoustics ανακοίνωσε ενημερώσεις για την immersive πλατφόρμα παραγωγής L-ISA τόσο για την αγορά του live sound, όσο και για τον τομέα του music creation, με την έκδοση 3.2 να περιλαμβάνει τώρα 16 δωρεάν εξόδους στο L-ISA Studio, ενσωμάτωση των υπηρεσιών μετάφρασης της Mixhalo με τεχνητή νοημοσύνη μέσω του L-ISA Processor II subscription model και αρκετές ακόμα αναβαθμίσεις.
Όλα αυτά θα παρουσιαστούν στην προσεχή έκθεση InfoComm 2024 στο Las Vegas Convention Center και συγκεκριμένα στο demo room N107 της L-Acoustics.

Ως γνωστόν, το Mixhalo Translate με την υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάφραση μιας ομιλίας, εκδήλωσης ή event, σε δεκάδες γλώσσες σε πραγματικό χρόνο, όπου χιλιάδες χρήστες μπορούν να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση στην υπηρεσία.
Το Mixhalo Live δίνει τη δυνατότητα ροής έως και 16 καναλιών immersive περιεχομένου απευθείας στα smartphone των συμμετεχόντων, ενώ το Mixhalo Moments επιτρέπει στο κοινό ή στους επισκέπτες να εγγράψουν σύντομα βίντεο, χρησιμοποιώντας ήχο από το Mixhalo για τις ροές κοινωνικής δικτύωσης. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να διαμορφωθούν μέσω του Mixhalo Control, καθιστώντας τη διαχείριση πολλαπλών ροών ήχου εύκολη και προσβάσιμη μέσω μιας πλατφόρμας που βασίζεται στο web.

Άλλες σημαντικές ενημερώσεις στο L-ISA 3.2 περιλαμβάνουν βελτιώσεις στο Room Engine, συμπεριλαμβανομένου κι ενός νέου Cluster αλγόριθμου για early και late reflections. Το Room Engine είναι ένα σύνολο από ενδεδειγμένους spatial αλγόριθμους για object-based reverberation και immersive εφαρμογές, ιδανικές για κάθε ακουστικό περιβάλλον και audio content.  Άλλες αναβαθμίσεις της έκδοσης L-ISA 3.2 αφορούν το Snapshot Engine, καθώς και το L-ISA audio bridge για Windows.
Μπείτε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το νέο L-ISA Studio 3.2.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, θα σας δώσουν στην εταιρία Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση