Διαφήμιση
Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2022 19:54

Η Osram πουλάει την Claypaky στην ARRI

Η Ιταλική Claypaky ιδρύθηκε το 1976 και αποκτήθηκε από την Osram το 2014. Η εταιρία εδρεύει στο Seriate στο βορά της Ιταλίας και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως leading brand στην αγορά του επαγγελματικού high-end entertainment lighting.

Η ARRI AG με τη σειρά της, εδρεύει στο Μόναχο της Γερμανίας και είναι μια κορυφαία εταιρία σχεδίασης και κατασκευής καμερών και συστημάτων φωτισμού, ενώ προφέρει και μια εκτατμένη γκάμα λύσεων για film, broadcast και media industries, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων και υποστήριξης παγκοσμίως.

“Η απόκτηση της Claypaky αποτελεί μια στρατηγική επένδυση με μακροπρόθεσμη οπτική. Η Claypaky απολαμβάνει κορυφαίας αναγνώρισης στην αγορά του entertainment lighting, ενώ η ARRI αναγνωρίζεται ως κορυφαίος κατασκευαστής στον κινηματογράφο και το broadcasting. Αυτή η premium θέση των δύο εμπορικών σημάτων δείχνει ότι και οι δύο εταιρείες ταιριάζουν ιδανικά και μπορούν να επεκτείνουν περαιτέρω τις αντίστοιχες δραστηριότητές τους από κοινού»... δήλωσε ο CEO της ARRI, Dr. Matthias Erb.

Αντίστοιχα, ο Dr. Wilhelm Nehring, EVP Business Unit Digital της Osram επισήμανε ότι “η ARRI AG αποτελεί το νέο ιδανικό σπίτι για την ομάδα της Claypaky στο Seriate και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ η προοπτική που εγγυάται η ARRI είναι τεράστια”…

Επαφή
Claypaky

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση