Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Μάιος 2022 11:06

Ντεμπούτο PIA από την Kling & Freitag

Το το PIA M που έκανε ντεμπούτο στην Prolight+Sound 2022 αποτελεί μια κομψή, λεπτή ‘κολώνα’ με μερικές ιδιαίτερα έξυπνα και χρηστικές καινοτομίες που είδαμε και περιεργαστίκαμε από κοντά και οι οποίες βοηθούν στο γρήγορο σετάρισμα και την βέλτιστη προσαρμογή του ηχείου στα χαρακτηριστικά του χώρου κάλυψης.

Το PIA M αποτελεί ένα 3δρομο, παθητικό column speaker, 10 μεγαφώνων, που για την οδήγησή του απαιτεί ένα μόνο κανάλι ενισχυτή.
Για την αναπαραγωγή της χαμηλής περιοχής χρησιμοποιεί τέσσερα 4ιντσα LF drivers με την αρχή λειτουργίας τους να είναι επιλέξιμη μέσω διακόπτη ανάμεσα σε bass reflex mode και Cardioid mode. Τα mid freq drivers (δύο 4ιντσα)λειτουργούν παγίως σε cardiod mode για απροβλημάτιστη λειτουργία με μικρόφωνα, ενώ τα τέσσερα compression drivers 0,75 της ίντσας έκαστο που χρησιμοποιούνται για την αναπαραγωγή της ανώτερης περιοχής αποτελούν ένα πραγματικό horn array και μάλιστα J shape, η κάθετη στόχευση του οποίου δύναται να ρυθμιστεί με μηχανικό τρόπο (απλά, χειροκίνητα και με ακρίβεια). Ωστόσο, ο εξελιγμένος μηχανικός σχεδιασμός επιτρέπει τη χωριστή αναπαραγωγή των κυματοδηγών.

Το διάγραμμα κάλυψης του PIA M είναι 100 x 5 – 25 μοίρες στον οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα, το μέγιστο SPL του ανέρχεται στα 132dB, η απόκριση συχνότητας διαφέρει ως πρός την συχνότητα εκκίνησης καθώς εξαρτάται από τον τρόπο λειτουργίας των χαμηλών (bass reflex ή Cardioid mode, με εκκίνηση τα 85Hz ή 107Hz) και εκτείνεται έως τα 22kHz.
To βάρος κάθε στήλης είναι μόλις 12,2 κιλά ενώ το φινίρισμα μπορεί εκτός από μαύρο και λευκό να περιλαμβάνει κατά παραγγελία όλη την RAL χρωματική παλέτα.

Περισσότερα για το PIA M θα βρείτε εδώ, ενώ ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την άφιξή του στα μέρη μας ή την τιμή διάθεσής του θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση