Διαφήμιση
Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 21:39

Το πρώτο Live gig στην Αγγλία

Η πρώτη socially distanced συναυλία στη Βρετανία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στη Virgin Money Unity Arena, ένα venue στο Gosforth Park στο Newcastle.

Οσον αφορά τις συνθήκες παρακολούθησης, όπως ίσως μπορείτε να διακρίνεται και από τις φωτογραφίες, στο χώρο είχαν τοποθετηθεί 500 ανεξάρτητες μεταλλικές πλατφόρμες με αποστάσεις μεγαλύτερες των 2 μέτρων μεταξύ τους και οι οποίες φιλοξενούσαν έως και 5 καθήμενους θεατές. Κάθε πλατφόρμα διαθέτει καρέκλες, τραπέζι και το δικό της ψυγείο, ενώ ήταν υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η διατήρηση αποστάσεων στις ‘ουρές’ για τα μπαρ και τις τουαλέτες.

Ετσι λοιπόν, ένα κοινό από 2.500 fans παρακολούθησε τη συναυλία με headliner τον 26χρονο Sam Fender έναν από τους πλέον δημοφιλής εκπροσώπους της ποπ / ροκ / ανεξάρτητης σκηνής στο νησί, του οποίου τα show είναι sold out και για τις επόμενες ημέρες.

Τη σκυτάλη από το Fender, θα την πάρουν καλλιτέχνες πρώτης γραμμής όπως ο Sir Van Morrison, οι Libertines, Maximo Park κλπ που θα ακολουθήσουν στα gigs του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, ενώ θα εμφανιστούν και οι διάσημοι κωμικοί Jimmy Carr και Bill Bailey...

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση