Διαφήμιση
Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 16:32

NEXO: ποδαρικό με 2 νέα point source

Η NEXO παρουσίασε δυο νέα point source ηχεία από τη σειρά P+ Series. Πρόκειται για τα P8 και P10 που έρχονται ακριβώς 20 χρόνια μετά το πρώτο λανσάρισμα του θρυλικού προκατόχου τους, του PS8. 
Τα νέα P8 και P10 διαθέτουν μια σχεδιαστικά νέα καμπίνα, αφού η εταιρία προσφάτως επένδυσε σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό κοπής και συναρμολόγησης, προκειμένου να επιτύχει με ακρίβεια την υλοποίηση της αναβαθμισμένης αισθητικά καμπίνας των νέων ηχείων της σειράς P+.

Το P8 φιλοξενεί ένα ομοαξονικό LF driver 8 ιντσών που ενσωματώνει στο κέντρο του ένα HF driver με διάφραγμα 1,5 ίντσας. Αντίστοιχα το P10 διαθέτει ένα 10ιντσο γούφερ με ομοαξονικά τοποθετημένο ένα HF driver με διάφραγμα 1,7 ιντσών.
Η περιστροφή της χοάνης φόρτισης υποστηρίζεται και στα δυο ηχεία (με την εύκολη αποδέσμευση της μεταλικής σίτας) κι έτσι ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει τη διασπορά ανάλογα με τις ανάγκες κάλυψης, μεταξύ 100×100 μοίρες (στάνταρ ρύθμιση) και 110×60 μοίρες.

Οσον αφορά τις επιδόσεις τους, το P8 υποστηρίζει SPL της τάξεως των 129dB peak, ενώ το P10 φτάνει στα 136dB peak. Η απόκριση συχνότητας εκτείνεται από 66Hz-20kHz για το P8, και από 63Hz-20kHz για το P10. Και τα δυο ηχεία είναι compact σε διαστάσεις και πανάλαφρα, με το P10 να ζυγίζει 15κιλά και το P8 12 κιλά.
Αμφότερα έρχονται με την κατάλληλη προίκα όλων των απαραίτητων αξεσουάρ, καθώς διατίθενται σε εκδόσεις touring και installation ενώ αμφότερα διατίθενται σε λευκό και μαύρο χρώμα (scratch-resistant paint finishes). 

Tα δυο νέα μοντέλα ήρθα να συμπληρώσουν το μεγαλύτερο P12 από την ίδια σειρά (P+ Series), που είχε προηγηθεί ως μοντέλο. Και για τα δυο (όπως και για το μεγαλύτερο P12) η Nexo προτείνει ως ιδανικό συνδυασμό sub το L15.

Περισσότερες πληροφορίες για τιμές και διαθεσιμότητα θα σας δώσουν στην IMA Audio & Lighting…

Επαφή
IMA Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση