Διαφήμιση
Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 16:45

Yamaha: Ντεμπούτο για τη νέα RIVAGE PM7

Την ISE 2018 επέλεξε η Yamaha για το εκθεσιακό ντεμπούτο της νέας RIVAGE PM7 που τοποθετείτε στην γκάμα της εταιρίας ακριβώς κάτω από τη ναυαρχίδα RIVAGE PM10 .

Η CSD-R7 Digital Mixing Console (η επιφάνεια εργασίας του συστήματος) αποτελεί την καρδιά του συστήματος RIVAGE PM7, δίνοντας έμφαση στο ευέλικτο workflow, ενώ έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με την επιφάνεια εργασίας CS-R10 του συστήματος RIVAGE PM10. Η βασική διαφορά τους είναι στην επιφάνεια εργασίας CSD-R7 ενσωματώνεται και η μηχανή DSP της κονσόλας, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και φορητότητα. Κατά τα άλλα, η δομή και η αρχιτεκτονική της επιφάνειας εργασίας CSD-R7 είναι ίδια με αυτή της ναυαρχίδας της εταιρίας. Οσον αφορά τις δυνατότητές της, υποστηρίζει 120 input channels, 60 mix buses, 24 matrices και 48 top-quality plug-ins, επιδόσεις σχεδόν πανοιμοιότυπες με αυτέ του συστήματος RIVAGE PM10 (το οποίο υποστηρίζει 144 input channels, 72 mix buses, 36 matrices και 50 plug-ins).
Η λειτουργία Dual Console επιτρέπει στη CSD-R7 να συνδεθεί με τις επιφάνειες εργασίας του συστήματος RIVAGE PM10 (CS-R10 και CS-R10-S). Για παράδειγμα η CS-R10-S μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως front of house, ή monitor ή ως sidecar για την CSD-R7, ανάλογα με τις απαιτήσεις της παραγωγής.

Η CSD-R7 Digital Mixing Console υποστηρίζει συνδεδεσιμότητα με δυο τύπους audio networks, επιτρέποντας έτσι τη διασύνδεση και τον έλεγχο των I/O Rack units.
Μέσω TWINLANe network και τη χρήση οπτικής ίνας είναι δυνατή η διαχείριση έως και 400 καναλιών ήχου, ενώ είναι πάντα διαθέσιμοι οι συνδυασμοί των RPio622 και (ή) RPio222 I/O racks και HY256-TL ή HY256-TL-SMF audio interface cards.
Το σύστημα φυσικά υποστηρίζει και πρωτόκολο Dante audio, ενώ τα Rio3224-D2  και Rio1608-D2 I/O Racks, που επίσης έκαναν το ντεμπούτο τους, αποτελούν μέρος του συστήματος RIVAGE PM7.

Ταυτόχρονα, η εταιρία ανακοίνωσε τη Version 2.0 του RIVAGE PM series firmware, που θα περιλαμβάνει αρκτές νέες λειτουργίες, όπως 5.1 surround, mix minus capability για broadcast εφαρμογές, Rupert Neve Designs Portico 5045 Primary Source Enhancer, the Dual Console function, DSP mirroring (μόνο για RIVAGE PM10) και πολλές άλλες ακόμα…
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο RIVAGE PM7 system θα βρείτε εδώ

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση