Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 15:49

Μακελειό σε συναυλία στο Las Vegas

Όλα κυλούσαν εξαιρετικά στο φημισμένο country festival «Route 91 Harvest» που είναι ένα από τα διασημότερα φεστιβάλ του Las Vegas αλλά και της Αμερικής γενικότερα, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από τα 180 ευρώ.
Τη στιγμή της επίθεσης στο stage βρισκόταν ο σούπερ στάρ της κάντρυ σκηνής Jason Aldean και κάτω από αυτή 30.000 θεατές, όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί κατά ριπάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες των θεατών οι σφαίρες έρχονταν από ψηλά από το απέναντι κτίριο.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πρίν από λίγο ότι ο δράστης, ο 64χρονος Stephen Paddock από το Mesquite της Νεβάδα, είναι νεκρός από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά του στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου του Καζίνο το οποίο είχε μεταρέψει κυριολεκτικά σε οπλοστάσιο και αποθήκη πυρομαχικών.
Δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα έως τώρα καμία αναφορά για τα κίνητρα του δράστη, ενώ έχει συλληφθεί και η γυναίκα του, για την οποία όμως πιστεύεται ότι δεν εμπλέκεται στο συμβάν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, πρόκειται ίσως για την πιο αιματηρή μαζική επίθεση με όπλο που έχει γίνει στη χώρα.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση