Διαφήμιση
Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 12:20

Νέα σειρά LINEAR 3 από την HK Audio

Η Γερμανική εταιρία HK Audio παρουσίασε μια νέα σειρά high-performance active speakers, τη σειρά LINEAR 3, ενώ προσέθεσε δυο ακόμα ενεργά μοντέλα subwoofer στην οικογένεια LINEAR SUB.
Τα πρώτα μέλη της νέας σειράς LINEAR 3 είναι το L3 112 FA (12”/1”), το  L3 115 FA (15”/1”) και το  multipurpose L3 112 XA (12”/1”) το οποίο μπορεί να χρησιμοποιειθεί είτε ως top, είτε σαν onstage monitor.

Η σειρά LINEAR 3 διαθέτει την κατάλληλη τεχνολογία και υποδομή ώστε η εγκατάστση, η ρύθμιση και η λειτουργία του συστήματος να είναι εύκολη για τον καθένα. Γι’ αυτό, διατίθενται 4 EQ presets (Bass Boost, Flat (LF), Flat (HMF) και Contour). Οσον αφορά τα mid/high units της σειράς LINEAR 3, αυτά υποστηρίζουν υψηλό headroom, χάρη στα ικανά αποθέματα ισχύος της τάξεως των 1.200 watt από τους ενσωματωμένους class D ενισχυτές και τα Intelligent Multiband Limiters που εξασφαλίζουν τονική ισορροπία ακόμα και σε υψηλές στάθμες οδήγησης, καθώς και ακρίβεια διασποράς προκειμένου η ενέργεια να μεταφέρεται απευθείας στους ακροατές.

Ο ιδανικός συνδυασμός των παραπάνω δορυφόρων (tops) είναι με με τα νέα LINEAR SUB που περιλαμβάνουν το νέο 15” L SUB 1500 A και το 18” L SUB 1800 A.
Τα εν λογω SUB απευθύνονται και στη μεγαλύτερη σειρά LINEAR 5 series, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διευρύνουν την low end απόκριση των ELEMENTS ‘Base’ systems. Το κάθε subwoofer είναι εφοδιασμένο με μια stereo είσοδο, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να διαμορφωθούν ως half stacks, full stacks, 2.1 setups, και ως mono sub clusters.

Τα ηχεία της νέας σειράς LINEAR 3 και τα επίσης νέα μοντέλα LINEAR SUB είναι ήδη διαθέσιμα με μόνη εξαίρεση το L3 112 XA, που θα είναι διαθέσιμο από το προσεχές Φθινόπωρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα και το κόστος της νέας σειράς LINEAR 3 θα σας δώσουν στη Space Lights & Audio που αντιπροσωπεύει την HK Audio στην Ελληνική αγορά…

Επαφή
Space Lights & Audio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση