Διαφήμιση
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 02:43

Η Shure εταιρία της Χρονιάς

Βασιζόμενη στη σχετική ανάλυση αναφορικά με την αγορά των επαγγελματικών και commercial μικροφώνων και συστημάτων, η εταιρία Frost & Sullivan αναγνώρισε τη Shure ως την κορυφαία εταιρία για το 2016 στη Βόρεια Αμερική και της απένειμε τη σχετική διάκριση (Company of the Year Award 2016). Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Alaa Saayed της Frost & Sullivan, «η Shure έχει παρουσιάσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό καινοτόμων προϊόντων, ενσύρματων και ασύρματων μικροφώνων, συνεδριακών συστημάτων, επεξεργαστών ήχου, earphones, headphones και συστημάτων software, διευρύνοντας περαιτέρω τη διύσδεισή της  τόσο στην Αμερικάνικη όσο και στην παγκόσμια αγορά». Επιπρόσθετα ανέφερε ότι είναι το πλέον δημοφιλές brand στον κλάδο του, διότι σε αυτό έχουν επενδύσει επεχειρήσεις και οι υπεύθυνοι ήχο σε Live events, θέατρα, ναούς, broadcast και studios.

Κάθε χρόνο η Frost & Sullivan απονέμει το εν λόγω βραβείο στην εταιρία που επιτυγχάνει στο μέγιστο βαθμό τους στρατηγικούς της στόχους. Το εν λόγω βραβείο αναγνωρίζει τον υψηλό βαθμό καινοτομίας μέσω προϊόντων και τεχνολογιών καθώς και την κυρίαρχη θέση της εταιρίας στους τομείς του customer value και της διείσδυσης στην αγορά.

Αντίστοιχα, ο CEO της Shure, Christine Schyvinck, ανέφερε ότι είναι τιμή για την εταιρία του η βράβευση από την Frost & Sullivan, επισημαίνοντας ότι από το 1925 που ιδρύθηκε η εταιρία από τον S.N. Shure έως σήμερα, η φιλοσοφία της Shure για σχεδίαση, ανάπτυξη και υλοποίηση υψηλότατου επιπέδου προϊόντων, τεχνολογιών και επαγγελματικών πρακτικών, παραμένει αναλλοίωτη. Ο ίδιος έκλεισε τις δηλώσεις του επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί φόρο τιμής για όλους τους οραματιστές συνεργάτες της Shure του παρελθόντος και του παρόντος.

Για τα προιόντα της Shure στη χώρα μας απευθυνθείτε στην εταιρία Soundmaze Ευθυμιάδης.

Επαφή
Soundmaze Ευθυμιάδης

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση