Διαφήμιση
Τρίτη, 28 Ιούνιος 2016 10:53

Clair Brothers 1AM

Ντεμπούτο στην Infocomm 2016 για το νέο μονό 12ιντσο stage monitor επόμενης γενιάς από την Clair Brothers. Σύμφωνα με την Clair το εν λόγω μόνιτορ το ανέπτυσσαν τα τελευταία 5 χρόνια και φυσικά περιλαμβάνει όλη την γνωστή παράδοση και εμπειρία της εταιρίας στην κατασκευή stage monitors, αλλά και στην τεχνολογία της ομοαξονικής της κόρνας. Το αποτέλεσμα είναι ένα ηχείο χαμηλού προφίλ και κόμπακτ μεγέθους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και ως all around ηχείο, ιδανικό για φορητές ή μόνιμες εφαρμογές καθώς διαθέτει mounting points και pole mount.
Το high frequency compression driver διαθέτει 1.5ίντσας throat και 3ιντσο πηνίο φωνής, διαθέτει διάφραγμα τιτανίου και μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου.
Για τις χαμηλές και μεσαίες φροντίζει ένα 12ιντσο γούφερ / mid-bass που φιλοξενεί ομαξονικά την κόρνα.
Το 1AM διατίθεται και στην αυτοενισχυόμενη έκδοση 1AM+ που περιλαμβάνει έναν πανάλαφρο ενσωματωμένο ενισχυτή OEM που έχει κατακσευαστεί ειδικά για την Clair Brothers από την Powersoft.
Περισσότερες πληρορίες θα βρείτε ΕΔΩ στο site της Clair  ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την εταιρία Mega-Sound που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Clair Brothers στη χώρα μας…

Επαφή
Mega-Sound

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση