Διαφήμιση
Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 11:31

JBL EON ONE - Παγκόσμια πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη

Η JBL Professional παρουσίασε σήμερα στα πλαίσια της έκθεσης Prolight+sound εδώ στη Φρανκφούρτη το νέο της σύστημα EON ONE. Πρόκειται για ένα all-in-one linear-array P.A. σύστημα ‘κολώνα’ που διακρίνεται για την ευελιξία του και την χρηστικότητά του.
Το σύστημα υποστηρίζει Bluetooth audio, περιλαμβάνει ένα 6κάναλο μίξερ ενώ μπορεί άνετα να μεταφερθεί στο ένα χέρι. Απευθύνεται πρωτίστως σε μουσικούς, DJs, μικρές φορητές εγκαταστάσεις και μικρές PA εφαρμογές.
Το μέγιστο SPL του ανέρχεται στα 118 dB, ενώ το 10ιντσο bass-reflex subwoofer του καλύπτει αβίαστα τη χαμηλή περιοχή για τα δεδομένα του συστήματος.
Οσο για το high-frequency section αυτό περιλαμβάνει την πατενταρισμένη τεχνολογία Directivity Control Geometry της JBL που βελτιστοποιεί την απόσταση και τις γωνίες τοποθέτησης μεταξύ των έξι συνολικά 2ιντσων high-frequency drivers που περιλαμβάνει η ‘κολώνα’, για ομοιόμορφη κάλυψη.

Το 6κάναλο μίξερ περιλαμβάνει προενισχυτές μικροώνων και εισόδους line για τη σύνδεση κάθε πηγής (στάθμης mic ή line), ενώ περιλαμβάνει ρυθμιστικά τονικότητας σε κάθε κανάλι και reverb controls. Η δυνατότητα Bluetooth audio streaming καθιστά εύκολη την αναπαραγωγή μουσικής από smartphones, tablets κλπ…

Περισσότερες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο σύστημα θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση