Διαφήμιση
Δευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 23:31

Ετοιμοπαράδοτο το νέο Fane colossus 18XΒ

Από την εταιρία Soundworks Audiovisual λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γούφερ colossus 18XΒ της Fane που προορίζεται για χρήση ως οδηγός χαμηλών συχνοτήτων sub bass υψηλής απόδοσης…

Δελτίο τύπου Soundworks Audiovisual - Fane colossus 18XΒ
«Το Fane Colossus 18XB προορίζεται για χρήση ως οδηγός χαμηλών συχνοτήτων sub bass  υψηλής απόδοσης. Διαθέτει πηνίο φωνής 4 ιντσών τύπου «σάντουιτς» (μέσα και έξω περιελίξεις), βυθισμένο σε ένα συμμετρικό μαγνητικό πεδίο με αποτέλεσμα αυξημένη γραμμικότητα και λιγότερη παραμόρφωση. Αυτό, σε συνδυασμό με τις διπλές πλαστικοποιημένες σιλικονούχες αναρτήσεις σε διπλή διάταξη, εξασφαλίζει γρήγορο και ακριβή μπάσο με υψηλά επίπεδα πίεσης. Η μεμβράνη του κώνου, που κατασκευάζονται στην Μεγάλη Βρετανία, είναι υπερισχυμένη με ραβδώσεις σύνθετων ινών είναι πολύ ισχυρότερη και πιο ανθεκτική από τα συμβατικά εναλλακτικά υλικά χαρτοπολτού και μπορεί να δεχτεί ισχυρές πιέσεις και φορτία. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να συνδυάζει την υψηλή ευαισθησία με τη δομική ακεραιότητα που απαιτείται για την παραγωγή πολύ ισχυρών χαμηλών συχνοτήτων σε ακραία επίπεδα ηχητικής πίεσης.

Ο οδηγός διαχειρίζεται 1000 Watts (AES) continuous power και μπορεί να αντιμετωπίσει peak power άνω των 4000 Watt. Αυτό οφείλεται στην προηγμένη θερμική διαχείριση χρησιμοποιώντας αλουμινένιο χυτό σασί και με λεπτομερή σχεδίαση για την αύξηση εξαερισμού του κινητικού συστήματος σε συνδυασμό με την μεγάλη πτερυγιοφόρο ψήκτρα τοποθετημένη στο πίσω μέρος του μαγνητικού συστήματος. Με αυτή τη σχεδίαση απομακρύνεται αποτελεσματικά η θερμότητα από το πηνίο φωνής, με αποτέλεσμα το πολύ χαμηλό Power compression ( Απώλεια μεγάλου μέρους της ισχύος του ενισχυτή λόγω υψηλής θερμοκρασίας του πηνίου φωνής και μεταβολή της αντίστασης του ηχείου) .

Το Colossus 18XΒ έχει ευαισθησία 99 dB που είναι κορυφαία επίδοση για μονάδα 18inch και μπορεί να παράγει συχνότητες από 29 Hz έως 500Hz (-6 dB). Η πίεση σε καμπίνα 200 λίτρων ανέρχεται στα 129 dB continuous SPL ή 135 dB peak SPL (σύμφωνα με μετρήσεις).  Επίσης η τιμή BL (ένταση μαγνητικού συστήματος) που κυμαίνεται σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα 25,9T/m το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές bass reflex και horn loading. 

Τέλος η λιανική τιμή κυμαίνεται στα €222,97+ΦΠΑ που το κατατάσσει στην κορυφή της κατηγορίας του ως τιμή-απόδοση και ιδανικό ως ανταλλακτικό, για αναβάθμιση ηχείου όπως και για DIY κατασκευή όπου μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με σχέδια, υλικά και έτοιμες λύσεις για την υλοποίηση της κατασκευής.
Η εταιρεία SOUNDWORKS AUDIOVISUAL προσφέρει από 1 Ιουνίου έως 5 Ιουνίου επιπλέον έκπτωση από 10 έως 15% στην χονδρική και λιανική τιμή όλων των προϊόντων FANE & PRECISION DEVICES».

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Soundworks Audiovisual

Επαφή
Soundworks Audiovisual
τηλ. 210-9604966

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση