Διαφήμιση
Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 12:34

Επετειακό D6 από την Audix

Όπως ανέφερε και ο συνιδριτής της Audix, Cliff Castle, η προηγούμενη χρονιά ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για την εταιρία σε όλους τους τομείς. Ένας από τους τρόπους που επέλεξε η ίδια η Audix να γιορτάσει τα 30 χρόνια της, ήταν η διάθεση του επετειακού D6 σε περιορισμένο αριθμό κομματιών (limited edition) για τα 30 χρόνια της εταιρίας. 
Το D6 βγήκε στην παραγωγή το 2005 και αποτελεί το πλέον επιτυχημένο μέλος της σειράς D, καθώς ήδη θεωρείται μικρόφωνο ‘αναφοράς’ για τη λήψη του ήχου της κάσας του ντράμς σετ και όχι μόνο. Αλλωστε, χάρη στην ευελιξία του κατάφερε σε λιγότερο από 10 χρόνια να θεωρείται ένα από τα ‘κλασικά’ πλέον μικρόφωνα στη Live μουσική βιομηχανία. 
Το επετειακό D6 περιλαμβάνει ειδικό φινίρισμα με επεξεργασία 5 layer, και χειροποίητη επεξεργασία ανοδίωσης, που δίνει στο μικρόφωνο ένα ξεχωριστό στυλ και εξασφαλίζει ότι το κάθε ένα από τα 750 συλλεκτικά D6 που έχουν παραχθεί, είναι απολύτως μοναδικό και δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Περισσότερες πληροφορίες για το συλλεκτικό, αλλά και για το ‘απλό’ D6 θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση