Διαφήμιση
Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 12:03

JBL Control HST - «Best of Show» στην ISE

Στη φετινή ISE παρουσιάστηκαν εκατοντάδες νέα προϊόντα από πολλούς κατασκευαστικούς οίκους, καθώς και αντίστοιχα νέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες. Αρα το να επιλεγεί ένα προϊόν ως το «καλύτερο της έκθεσης» είναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία. Αυτό ακριβώς συνέβη με το νέο ηχείο Control HST της JBL Professional που έκανε ντεμπούτο στην ISE 2015 και κέρδισε το βραβείο «Best of Show» του γνωστού περιοδικού PSNEurope.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Rick Kamlet της JBL (senior marketing manager for commercial sound), το Control HST ενσωματώνει μια ολοκαίνουργια τεχνολογία καταληπτότητας, που αναπτύχθηκε τους τελευταίους 18 μήνες από την εταιρία και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ISE.
Πιο συγκεκριμένα, το Control HST επιτυγχάνει την εξάλειψη της πρώτης ανάκλασης από τους τοίχους, ενώ επιτυγάχνει ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα κάλυψης που εκτείνεται από τοίχο σε τοίχο.
Το νέο ηχείο, που προορίζεται για indoor & outdoor εφαρμογές ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία Hemispherical Soundfield Technology (HST) που ανέπτυξε η JBL και χάρη σε αυτή επιτυγάνει ένα εξαιρετικά διευρυμένο οριζόντιο διάγραμμα κάλυψης της τάξεως των 180°.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση