Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 03:49

Ντεμπούτο για Midas PRO X στη Φρανκφούρτη

Ονομάζεται PRO X, είναι η νέα ψηφιακή ναυαρχίδα της Midas και έκανε ντεμπούτο σήμερα (12/3) στο booth της εταιρίας στη Φρανκφούρτη. Η PRO X υποστηρίζει τη νέα πανίσχυρη μηχανή Neutron engine, που είναι ικανή να διαχειριστεί έως και 800 κανάλια audio...

Η νέα κονσόλα υποστηρίζει AES50 και HyperMAC audio networking και η Midas κάνει λόγο για ultra-low latency performance και πραγματική ‘Plug and Play’ διασυνδεσιμότητα. Επίσης η εταιρία αναφέρει ότι έχει περιορίσει το χρόνο του set-up και του configuration της κονσόλας που την καιστά ακόμα πιο ευέλικτη. Όπως είπαμε, η νέα PRO X υποστηρίζει 168 εισόδους και 99 mix ή 103 output channels ταυτόχρονα στην επιφάνεια εργασίας της η οποία έχει ιδιαίτερα compact διαστάσεις (1,5 μέτρο πλάτος) και είναι βέβαιο ότι θα χωρέσει οπουδήποτε.

Το πρωτόκολο AES50 (digital audio connectivity) επιτρέπει κλιμακούμενη δικτύωση που στο μέγιστο βαθμό επιτρέπει την υποστήριξη έως και 288 network inputs και 294 network outputs. Φυσικά υποστηρίζει και audio networks τρίτων κατασκευαστών όπως τα δημοφιλή πρωτοκόλλα Audinate Dante και Cirrus Logic CobraNet χρησιμοποιώντας το Klark Teknik DN9650 Network Bridge. Σύμφωνα με τη Midas, η κονσόλα είναι το ιδανικό εργαλείο και για τους μόνιτορ ηχολήπτες σε touring εφαρμογές, καθώς υποστηρίζει 99 mix buses τα οποία μπορούν να παρατίθενται ως 24 mono ή stereo mixes στην επιφάνεια εργασίας της κονσόλας. Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Midas, η νέα PRO X θα είναι διαθέσιμη πρίν το τέλος του 2014, ενώ η τιμή πώλησής της δεν θα ανέρχεται στα $41,999. 

Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Midas PRO X θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση