Διαφήμιση
Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 12:18

Αυτή είναι η περίφημη πόλη του MUSIC Group

Την ανακοίνωση της MUSIC Group City, έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του MUSIC Group (BEHRINGER - MIDAS - KLARK TEKNIK - BUGERA & TURBOSOUND), Uli Behringer, ο οποίος τόνισε ότι εδώ και δυο χρόνια έχουν μελετήσει κάθε λεπτομέρεια που αφορά το συγκεκριμένο concept, και πλέον το έργο θα είναι έτοιμο του χρόνου. Τόνισε επίσης ότι τους αυτοματισμούς στο camp και σε όλες τις μονάδες που θα το απαρτίζουν, τους έχουν επιμεληθεί κορυφαίες Ιαπωνικές εταιρίες και Ιάπωνες μηχανικοί, ενώ θα διαμορφωθούν και ειδικά διαμορφωμένοι εσωτερικοί διάδρομοι προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να παρακαλουθούν από κοντά όλα τα στάδια παραγωγής κάθε προϊόντος, κάτι που όπως είπε ο Uli γίνεται στα εργοστάσια κατασκευής των BMW και Volkswagen.

Συνεχίζοντας, ο Behringer επισήμανε ότι: “24 χρόνια πρίν, είμαστασν η πρώτη εταιρία του ευρύτερου επαγγελματικού audio χώρου, που μετακόμισε στην Κίνα κατασκευάζοντας εκεί τα προιόντα της, κι αυτό μας έχει δώσει τεράστια γνώση κι εμπειρία. Εχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι ακόμα και τώρα πολλοί ανταγωνιστές μας επιμένουν στη λογική του outsourced manufacturing, στρατηγική με την οποία διαφωνούμε καθώς πιστεύουμε στο In-house manufacturing ως τον καλύτερο τρόπο ελέγχου της ποιότητας παραγωγής και της συνέπειας στην παράδοση και διακίνηση των προϊόντων μας».  

Ο Uli Behringer τέλος, αναφέρθηκε και στην υλοποίηση πρωτοποριακών και ολοκληρωμένων εργαστηρίων που τους επιτρέπουν την αναβάθμιση και τον ποιοτικό σχεδιασμό και έλεγχο των προϊόντων τους, γεγονός που έχει ως έμπρακτο αποτέλεσμα την προέκταση της εγγύησης, καθώς πλέον το Music Group προσφέρει εγγύηση 3 ετών για όλα τα προϊόντα του.

Οσον αφορά τις εγκαταστάσεις αυτές καθ’ αυτές, αναπτύσσονται σε μια συνολική έκταση 70 εκταρρίων (περίπου 700 στρέμματα), ενώ το τελικό κόστος υπολογίζεται περί τα 70 εκατομμύρια δολλάρια. Στις εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνονται συνολικά 100 αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, σύγχρονες γραμμές μεταφοράς και πλήρως αυτοματοποιημένες αποθήκες προκειμένου όλοι οι B2B Partners της εταιρίας να έχουν ανά πάσα στιγμή πλήρη online πρόσβαση στις παραγγελίες τους και να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο το στάδιο εκτέλεσης της εκάστοτε παραγγελίας.

Τέλος, το νέο camp θα αποτελεί παράλληλα ένα κατοικημένο χωριό με άφθονο πράσινο χώρο που θα είναι μάλιστα και καλλιεργήσιμος καθώς θα βρίσκεται γύρω από τους φυσικούς υγροτόπους της περιοχής. Οι εγκαταστάσεις θα μπορούν να στεγάσουν τη μόνιμη κατοικία 5.000 υπαλλήλων, καθώς έχουν προβλεφθεί ειδικές μονάδες για φροντίδα παιδιών και babysitting, καθώς και δυνατότητα παροχής ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών και περίθαλψης.

Όλα αυτά που βλέπετε θα είναι έτοιμα στα μέσα στης επόμενης χρονιάς…

Επαφή
MUSIC Group
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση