Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2013 12:22

Ενα τεράστιο support MILOS για τον A R Rahman

O A R Rahman είναι ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Ινδούς συνθέτες ο οποίος έχει ήδη κερδίσει δεκάδες διακρίσεις για τις δουλειές του. Στην πρόσφατη συναυλία που έδωσε στη γενέτειρα πόλη του, το Chennai της Ινδίας, χρησιμοποίησε ένα multi-deck layered stage της Milos καθώς κι ένα σύνθετο roof σύστημα της ίδιας εταιρίας, το οποιο σχεδιάστηκε από τον Varsha Jain, που θεωρείται ως ο κορυφαίος set designer του Bollywood. 
Το roof σύστημα που χρησιμοποιήθηκε είχε πλάτος 24 μέτρα, βάθος 18 μέτρα και ύψος 13 μέτρα, ενώ για την κατασκευή που βλέπετε, χρησιμοποιήθηκαν πολλές τράσες ως sub hung από τις βασικές του πλαισίου, με το σχέδιο να περιλαμβάνει έξι μη ισομήκης τράσες και 4 κυκλικές με διαφορετικές διαγωνίους η κάθε μία (συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε μια με διαγώνιο 8 μέτρων, μια 4 μέτρων και δυο με διάμετρο 6 μέτρων). 

Στο MR5 roofing system της οροφής αναρτήθηκαν συνολικά 7 τόννοι βάρους, καθώς τόσο περίπου ζύγιζαν οι 200 κινούμενες κεφαλές που αναρτήθηκαν μαζί με τα strobes, τα LED battens, τα συνολικά 300 PAR και τους δυο βιντεοπροβολείς της Barco που επίσης αναρτήθηκαν στις τράσες της οροφής.
Περισσότερα για τα συστήματα της Milos θα σας πούνε στην εταιρία Φ. Νάκας.

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση