Διαφήμιση
Σάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2012 00:22

Νέες εγκαταστάσεις για το Music Group

Τα σχέδια αυτά, τα αποκάλυψε ο ίδιος ο Uli Behringer, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Music Group, ο οποίος ανέφερε ότι προτίθεται να κατασκευάσει ένα νέο ‘campus’ τεραστίων διαστάσεων που θα στεγάσει όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας στην Κίνα.
Το νέο συγκρότημα θα αναπτυχθεί σε μια έκταση 50-στρεμμάτων και θα περιλαμβάνει τα τμήματα R&D της εταιρίας, τις γραμμές παραγωγής, τη διοίκηση και τις αποθήκες και θα αποτελεί παράλληλά ένα κατοικημένο χωριό με άφθονο πράσινο χώρο που θα είναι μάλιστα και καλλιεργήσιμος καθώς θα βρίσκεται γύρω από τους φυσικούς υγροτόπους της περιοχής. Το εν λόγω project αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2014 και έρχεται σε μια στιγμή που η ζήτηση των νέων προϊόντων του Music Group είναι ιδιαίτερα αυξημένη, συμπεριλαμβανομένης και της νέας ψηφιακής κονσόλας X32 που μόλις βγήκε στην παραγωγή.
Στις νέες εγκαταστάσεις του Music Group θα απασχολούνται περί τους 5.000 εργαζομένους, ενώ θα μπορεί να στεγάσει και σχεδόν τους μισούς εξ’ αυτών. Ολες οι υποδομές και οι χώροι έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη ικανοποίηση των εργαζομένων. Παράλληλα, ο τρόπος με τον οποίο θα κατασκευαστούν και εν συνεχεία θα λειτουργούν οι εν λόγω υποδομές θα είναι άκρως οικολογικός καθώς οι μελέτες που έχουν ήδη γίνει εξασφαλίζουν την ελάχιστη δυνατή επίπτωση στο περιβάλλον. Σε δυο χρόνια λοιπόν, η μακέτα που βλέπετε θα γίνει πραγματικότητα…

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση