Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2012 10:27

Το σύστημα του David Guetta

Από την Ιμπιζα στο Λονδίνο ο David Guetta με τους τεχνικούς του να επιλέγουν τα Κ1 της Adlib Audio για τα δυο show του Guetta στο Alexandra Palace Great Hall του Λονδίνου. Το σύστημα αποτελούνταν από 8 καμπίνες K1 που χρησιμοποιήθηκαν ως main, left και right σύστημα, μαζί με 6 x L-Acoustics Kara ανά πλευρά ως LL και RR arrays, ενώ ακόμα 8 καμπίνες Κ1 ανά ‘πύργο’ χρησιμοποιήθηκαν ως delay σύστημα.
Με αυτό το σύστημα καλύφθηκε όλο το venue που φιλοξένησε 10.000 fans του David Guetta σε κάθε show.
Οσον αφορά το χαμηλό, αυτό ανατέθηκε σε 8 καμπίνες L-Acoustics SB28 subs που χρησιμοποιήθηκαν ως ground stacked σε κάθε πλευρά και λειτούργησαν ως cardioid mode.
Για in-fills, χρησιμοποιήθηκαν τρία ARCS ανά πλευρά και δυο στο κέντρο του stage, ενώ όσον αφορά τα monitors χρησιμοποιήθηκαν δυο stacks αποτελούμενα από ένα dV-SUB και τρία dV-DOSC έκαστο, που αποτελεί και τον αγαπημένο συνδυασμό ηχείων του Guetta.

Στο FoH μίξερ, ο Hassane Es Siahi (FOH engineer του Guetta) χρησιμοποιήθηκε μια ψηφιακή Soundcraft Vi1, ενώ οι επεξεργαστές του συστήματος ήταν οι Lake LM 44 και LM 26 processors (δυο + δυο) που αποτελούν το στάνταρ σύστημα επεξεργαστών της Adlib για όλα της τα συστήματα…
Επίσης, ένα ζευγάρι λαμπάτων προενισχυτών / compressors της Millennia χρησιμοποιήθηκαν για το μίξερ του Guetta, ώστε το επεξεργασμένο σήμα να στέλνεται στις εισόδους της Vi6…


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση